Haberler

Deprem etkisi yapacak iddia! Beşiktaş, Sergen Yalçın'ın yerine Melo'nun hocasını getiriyor

Güncelleme:

Peş peşe gelen yenilgilerden sonra Sergen Yalçın'ın koltuğu sallandı, ancak devam kararı çıktı. Brezilya basını ise Palmeiras'la Libertadores'i kazanan Felipe Melo'nun hocası Abel Ferreira'nın Beşiktaş'la görüştüğünü iddia etti.

Kara Kartal'da hoca değişimi beklenmiyordu ancak Brezilya'dan gelen haber ortalığı salladı. Brezilya basınından Globo, Libertadores şampiyonu olan Abel Ferreira'nın Beşiktaş'la görüştüğünü yazdı.

Deprem etkisi yapacak iddia! Beşiktaş, Melo'nun hocası Ferreira ile görüşüyor

FENERBAHÇE'YE DE YAZILDI

Abel Ferreira, sezon başında Fenerbahçe'ye de çok fazla yazılmıştı. Brezilya basınının Ferreira'yı Beşiktaş'a yazması dikkat çekti.

Deprem etkisi yapacak iddia! Beşiktaş, Sergen Yalçın'ın yerine Melo'nun hocasını getiriyor

"YARIN GÖRÜŞECEĞİZ"

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Giresunspor maçından sonra istifa sinyali vermişti. Yalçın, "Beşiktaş bizim camiamız. Yarın yönetimle görüşeceğim" ifadelerini kullanmıştı ancak 'devam' kararı çıktı. Siyah-Beyazlılar'ın kötü seriye devam etmesi halinde hoca değişikliğine gitmesi sürpriz olmayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Abel Ferrara Felipe Melo Palmeiras Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (1)

mojo risin:

Gerçekten tüylerimiz diken diken oldu..aman Allahım o hoca gelirse Beşiktaş a süper lig de ne olur yarabbimm..habere bak Allah aşkına.. sırf goy goy..

10
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title