Haberler

Denizlisporlu kadınlardan renkli 1. yaş kutlaması

Güncelleme:

Denizlisporlu Kadınlar Derneği (DESKAD), kuruluşunun 1. yıldönümünü renkli bir etkinlikle kutladı.

Denizlisporlu Kadınlar Derneği (DESKAD), kuruluşunun 1. yıldönümünü renkli bir etkinlikle kutladı.

Çamlık Mesire Alanında gerçekleşen etkinliğe Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Altaş Denizli spor Başkanı Mehmet Uz, Başkan Yardımcısı Fethi Akcan, Denizli spor eski Başkanı Ali Çetin, ASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, sivil toplum örgütleri başkanları dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

Derneğin 1 sene içinde çok güzel işlere imza attığını belirten DESKAD Başkanı Kadriye Sözeri, büyük bir Denizli spor sevdalısı olduğunu söyledi. 1 sene önce kurdukları Derneğin bir takımın adını taşıyan Türkiye'nin ilk kadın derneği olduğuna dikkat çeken Sözeri, "DESKAD kurulalı 1 yıl oldu. ve biz Türkiye'de bir spor kulübünün ilk kadın derneğiyiz. Şuan süper ligde; ne Fenerbahçe ne Beşiktaş ne de Galatasaray ve hiçbir takımın adını taşıyan bir kadın derneği yok. Biz Türkiye'de bir ilkiz… ve bunun gurunu yaşamak ve yaşatmak istiyoruz tüm Denizli'mize. DESKAD 1 gecede, birkaç kadınla hayal edildi, birkaç kadınla yola çıkıldı ve 1 sene içinde üye sayımız 150'yi aştı. Şu ana kadar birçok öğrencimize burs verdik, vermeye de devam ediyoruz. Zor durumda olan ailelerimizin yardımına koştuk, çaresiz analarımıza, babalarımıza çare olmaya çalıştık, kış boyunca yakacak yardımlarında bulunduk. Biz Denizlimizde ister hukuksal boyutta, ister maddi, ister manevi boyutta çaresiz kimse kalmasın istiyoruz. Yönetim kurulu üyelerimiz ve üyelerimizle birlikte kocaman bir aile olduk" dedi.

"Denizlispor'u süper ligde görmek istiyoruz"

DESKAD olarak 1 sene içinde çok güzel işler yaptıklarına dikkat çeken Sözeri, "Biz Denizli'mize, çocuklarımıza, gençlerimize, analarımıza, kadınlarımıza umut olmak için buradayız. Denizlispor'umuza destek olmak için buradayız. Atatürk Stadını yüzlerce kadınla doldurmak için buradayız. Denizlispor'umuzu süper lige çıkarmak için buradayız. Denizlispor'umuza fair play ödülü kazandırmak için buradayız. Hatırlayın, 2000 yılını Türkiye'de tel örgülerin ilk kalktığı stattır Atatürk Stadı. Biz hepimiz anayız, analar şefkatlidir, candır. Denizlisporumuza ana eli değsin. Kadınlarımızla Denizlisporumuz hak ettiği ana şefkatine kavuşsun. 1 Sene içinde bize destek olan herkese sonsuz teşekkür ederiz. Özellikle yönetim kurulumuzda ki yiğit kadınlara, üyelerimize ve tüm Denizli'mize sonsuz teşekkürler" şeklinde konuştu.

Denizlispor'un eski başkanı Ali Çetin de, DESKAD'ın kendi döneminde kurulduğunu ancak pandemiden dolayı planlamayı düşündükleri projeleri gerçekleştiremedilerini söyledi. Çetin, her zaman hem DESKAD'ın yanında olduğunu hem de Denizlispor'un yanında olduğunu belirterek, Denizli'de spora kadın elinin değmesinden gurur duyduğunu söyledi.

"Denizlisporumuzun en büyük eksiği kadın taraftarımızdı"

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz ise, "Denizlisporumuzun en büyük eksiği kadın taraftarlarımız, kadın seyircilerimizdi. Bunu Denizlisporlu kadınlarımızla aşacağımıza eminim. Denizlisporumuza ana şefkati, kadın eli değmesinden son derece mutluyum. Bugün burada bu kadar kalabalığı görünce çok mutlu oldum. DESKAD'la birlikte Denizlisporumuzun daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Bundan böyle, daha çok kadın taraftarımız maça bekliyor. Atatürk Stadında şenlik havasında maçlarımız olsun istiyoruz. Hedefimiz Süper lig ve kadınlarımızla fair play. DESKAD'ı kuruluşunun ilk yılında bu kadar büyük başarılara imza attıkları için başta DESKAD başkanı Kadriye Sözeri'yi ve tüm yönetimini kutluyorum ve başarılar diliyorum" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Denizlispor Denizli Spor Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title