Haberler

Denizli: 'Yolumuza Devam Etmek İstiyoruz'

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Yarınki Wolfsburg Maçını Kazanarak Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Yollarına Devam Edeceklerini Söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, yarınki Wolfsburg maçını kazanarak Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yollarına devam edeceklerini söyledi.

Denizli, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, siyah-beyazlıların Alman futbolcusu Michael Fink ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Wolfsburg karşılaşmasının, bu grupta oynayacakları 6 maç içinde en fazla değer ifade eden karşılaşma olacağını kaydetti.

Yoğun tempolarının sürdüğünü belirten Denizli, şöyle konuştu:

''Bu tempo içinde hem lig, hem de Şampiyonlar Ligi maçlarına en iyi şekilde hazırlanıp, zorlu dönemi en az kayıpla geçmek istiyoruz. Yarın, sonucu bizim lehimize etkileyecek her türlü unsuru değerlendirmek istiyoruz. Gol vuruşlarındaki başarımız, akılcılık, mücadele... bunların hepsi, yarın büyük ölçüde gerçekleşmesini beklediğim unsurlar. Yarını lehimize çevirip, Şampiyonlar Ligi'ndeki yolumuza devam etmek istiyoruz.''

-''WOLFSBURG İYİ, AMA BÜYÜK BİR TAKIM DEĞİL''-

Denizli, Wolfsburg'un iyi bir takım olduğunu, ancak büyük bir takım olmadığını belirterek, ''Wolfsburg'u büyük sınıf takımına koymuyoruz. Beşiktaş yarın elindeki bütün imkanları ortaya koyarak, maçın sonucunu lehine değiştirecektir'' dedi.

-RİSK ALACAK MI?-

''Yarınki maçı kazanmak için risk mi alacaksınız, yoksa UEFA Avrupa Ligi'ne kalmayı da düşünerek daha mı temkinli oynayacaksınız?'' sorusu üzerine Denizli, ''Bütün olasılıkları değerlendiriyoruz. İlk hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde yolumuza devam etmek. Sadece bizim düşüncelerimizin gerçekleşmesi yeter mi? Yeter diye düşünüyorum. Bizim genel hedefimiz ise Avrupa'da devam etmek. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için yarın her şeyimizi ortaya koyacağız'' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title