Haberler

Denizli Amatör Liglerinde Şampiyon Ayyıldızspor Yeni Sezona Yeniliklerle Başladı

Güncelleme:

Denizli amatör liglerinde başarılı bir mücadele ile geçtiğimiz sezonu U16, U17 ve U18 şampiyonu olarak tamamlayan Ayyıldızspor, yapılanma ve isim değişikliği ile yeni sezona merhaba dedi. Yeni sezonda alt yapıya büyük önem verecek olan ve 155 lisanslı futbolcusu bulunan kırmızı-siyahlılar, U11'den U18'e kadar tüm yaş gruplarında mücadele ederken, A takımı ile de 1. Amatör Küme'de başarıyı kovalayacak.

Denizli amatör liglerinde başarılı bir mücadele ile geçtiğimiz sezonu U16, U17 ve U18 şampiyonu olarak tamamlayan Ayyıldız spor, yapılanma ve isim değişikliği ile yeni sezona merhaba dedi.

Denizli amatör liglerinde bir önceki sezon U16, U17 ve U18 şampiyonu olan Oto20 Ayyıldız spor, yeni sezonda yeni başarılar elde etmek için yapılanmaya gitti. Kırmızı-siyahlılarda güçlü bir yönetim kurularak büyük hedefler belirlendi. Ayyıldız spor'da Yyönetim kurulu; Kulüp Başkanı Ayşegül Günay, Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Ünal, Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Sezer, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Bağcı, Yönetim Kurulu Üyesi Çağdaş Günay'dan oluştu. 2023-2024 sezonunu Akkonak Stadı'nda düzenlenen görkemli bir tören ile açan Ayyıldız spor'u bu önemli gününde taraftarları da yalnız bırakmadı. Törende takıma ana sponsor olanlara da desteklerinden dolayı teşekkür edilerek, plaket verildi.

Yeni sezonda alt yapıya büyük önem verecek olan ve 155 lisanslı futbolcusu bulunan kırmızı-siyahlılar, U11'den U18'e kadar tüm yaş gruplarında mücadele ederken, A takımı ile de 1. Amatör Küme'de başarıyı kovalayacak.

Sinan Dirik: "Sporun önemini bilen sporun içinde olan birisiyim"

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Ayyıldız spor'a destek veren Sinan Dirik, kendisinin bir eğitimci olduğuna dikkat çekerek, "Sporun önemini bilen sporun içinde olan birisiyim. Denizli'de uzun yıllar Karate İhtisas Kulübü'nde karate çalıştım. Milli hakemlik yaptım. Siyah kuşak karateciyim. Şu anda aktif spor yapmıyorum. Artık yeni öğrencilerimizin yeni gençlerimizin spor yapması için elimizden gelen her türlü imkanı değerlendirmek ve o imkanı gençlere vermek için çaba sarf ediyoruz. Bu anlamda da hocalarımızın büyük gayretlerini gördüğümüzden dolayı Ayyıldızspor kulübümüze destek olmak ana sponsor olmak istedik. Her zaman onların yanındayız. Onların büyük başarılar yaşayacağını ve çok iyi yerlere geleceğini düşünüyoruz" dedi.

Hasan Metin: "Yaz okulumuz ve tüm yaş kategorilerimiz de kayıt ücreti ve aidat yoktur"

Geçen sene güzel başarılar elde ettiklerini söyleyen Ayyıldızspor Teknik Sorumlusu Hasan Metin de, "İyi bir ekibimiz vardı. 16-17 ve 18 kategorilerinde Denizli şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası Grup Finallerinde temsil ettik. Bu senede hedeflerimiz bu istikamette devam ediyor. İnşallah bu sezonda bu başarıları artırarak devam ettirmek istiyoruz. Geçen seneye göre bazı durumlarımız değişti. Geçen sene kulübümüzün adı Beşyıldızspor'du. Bu sene almış olduğumuz radikal kararla bir kulübümüzün ismini Ayyıldız SK olarak değiştirdik. Yeni yönetimimiz oluştu. Bu şekilde yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıp başarılarımıza yeni başarılar eklemek istiyoruz" ifadelerini kullandı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Denizli Futbol Eğitim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title