Haberler

Çin'de Talisca Fırtınası Dinmek Bilmiyor! 8 Maçta 11 Gol

Çin Süper Liginin 19. hafta maçında Guangzhou Evergrande, Talisca'nın iki gol attığı maçta deplasmanda Shandong Luneng'i 4-1 mağlup etti. Talisca çıktığı 8 maçta 11 gol atma başarısı gösterdi.

Çin Süper Liginin 19. haftasında Shandong Luneng ile Guangzhou Evergrande karşı karşıya geldi. Jinan Olympic Sports'ta oynanan mücadeleyi konuk ekip Guanhzhou 4-1'lik skorla kazandı.

Guangzho, Anderson Talisca'nın 6. dakikada attığı golle öne geçti. Talisca, 42'de bir kez daha sahneye çıktı ve farkı 2'ye çıkardı. 2-0 biten ilk yarının ardından Ricardo Goulart, 58. dakikada farkı 3'e çıkardı. Graziano Pelle ile Shandong 73'te farkı 1'e indirse de Paulinho 1 dakika sonra maçın skorunu tayin eden golü attı.

GOL SAYISINI 11'E ÇIKARDI

Anderson Talisca, bu maçta attığı 2 golle birlikte 8. maçın 11 gol ve 4 asist oldu.

Bu sonuçla Guangzhou puanını 39'a yükseltti. Shandong ise 38 puanda kaldı. Guangzhou, gelecek hafta Shanghai Shenhua ile karşılaşacak. Shandong ise Dalian Yifang'ın konuğu olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Anderson Talisca Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK?
500

Yorumlar (5)

VİZYON:

ANCAK ORALARIN TOPCUSU OLUR ZATEN VİZYON YOK ADAMDA. TÜRKİYEDEN BAŞKA KİM HABERDAR 11 GOL ATTIGINDAN. ? KENDİNİ YAKTI ENYAİ

2
5
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞLI:

ALLAH çarşısına pazar versin geldi emek etti karşılığını da aldı. . . Herkese Hayırlı Olsun. . .

5
0
yanıtYanıtla
kökan:

fİKO BU ARALAR KÖTÜ İŞLER YAPIYOR, 3 FORBETİ ALIP ABUBAKARI SALLADI. , HERKESİ SATTI BARİ TALİSKAYI ALSAYDIN :) HERŞEY YALAN OLDU BEŞİKTAŞTA 2 SENE DAHA ŞAMPİYON OLAMAZ BEŞİKTAŞ TAKIM DAĞILDI.

2
1
yanıtYanıtla
:

BEYLER TALİSCANIN SON MAÇTA ATTIĞI 2 GOLÜ AÇIN YOUTUBEDA VAR İZLEYİN . BİZİM PTT LİGİ BİLE ÇİN LİGİNDEN KALİTELİ . AÇIN İZEYİN SADECE ANLARSINIZ LİGİN KALİTESİNİ . ORADA TARIK ÇAMDALI FORVETE KOY O BİLE GOL ATAR .

3
0
yanıtYanıtla
Sezarınhakkısezara:

Roma''da ikinci adam olmaktansa Çin''de birinci adam olmayı tercih etti. Saygı duymak lazım

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title