Haberler

Cim Bom'a İyi Haber

Sakatların Büyük Sorun Olduğu Galatasaray'da, Kayserispor Maçı Öncesinde Sağlık Ekibi Yoğun Mesai Yapıyor.

Galatasaray'ın kupadan elenmesi ile Sivasspor maçı sonrasında, Sarı-kırmızılı takımda sorun olan sakatlıklar bir kez daha tartışılmaya başlamıştı. Yine haksız eleştirilere hedef olan kulüp doktorları, sakat olan futbolcuları Kayserispor maçına yetiştirip, teknik direktör Michael Skibbe'yi biraz olsun rahatlatmayı hedefliyor.

Sarı-kırmızılıların bu sabah basına ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleşen çalışmasında Lincoln, Milan Baros, Servet ve Linderoth takımla birlikte antrenmana katıldılar. Bu 4 futbolcu hafta sonuna kadar eğer yeni bir sakatlık yaşamaz iseler, Kayserispor maçı kadrosunda olacaklar. Ayrıca takımdan ayrı çalışan Sabri'nin de maç gününe kadar yetiştirilmesi için tedavisi bütün hızıyla sürüyor. Eğer Sabri iyileşirse cezası biten Ayhan Akman ile birlikte Sivasspor maçında oynayamayan tam 6 futbolcu Kayserispor maçı kadrosunda yer alabilecek. Sivasspor ile oynanan 120 dakika süren ve kıran kırana geçen mücadelede takımının oldukça yıprandığını düşünen Skibbe, iyileşen oyuncuların tamamını Kayserispor'a karşı oynatarak, mümkün olduğunda dinlenmiş isimleri sahaya sürmeyi hedefliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title