Haberler

    Cem Yılmaz'dan Cocu ve Şenol Güneş'e Eleştiri

    CNN TÜRK Spor Müdürü Cem Yılmaz, Skorer TV'de Ezgi Toper'le birlikte Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 6. haftayı değerlendirdi...

    Yılmaz'ın Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi yorumları: "Derbi, beklentilerin altında kaldı. Geçen sene Kadıköy'deki derbilere gittim, gerilimi yüksekti. Dünkü maçta gerilim azdı. Futbolcuların fair-play anlayışı iyiydi. Fenerbahçe'de Ali Koç'la başlayan değişimin neticesini görmekten mutluyum. Fenerbahçe'de Cocu'nun Dinamo Zagreb maçındaki kadro tercihi beni şaşırttı. Lige verilen arada hazırlık maçı yapması lazımdı. Çünkü yeni bir takımı var. Cocu'nun Dinamo Zagreb maçındaki kadro tercihini gördükten sonra Hollandalı hoca ile ilgili tüm umudumu kaybettim. Derbiye Benzia, Ayew ve Slimani ile çıktı. Peki neden Dinamo Zagreb maçında bu kadroyla sahaya çıkmadın?

    "Cocu, Valbuena'yı kaybetti"

    Valbuena F.Bahçe'de top iyi kullanabilen oyuncu. Fenerbahçe'de bunu niye yapamıyor? Marsilya ve Lyon'da bu performansı gösterdi. Valbuena'dan Fenerbahçe'de istenen daha fazla defansif yönlerini ortaya çıkarması. Değerli bir oyuncu. Valbuena'yı Kocaman'dan sonra Cocu da kaybetti. Niye Zagreb'te Frey'i oynatıyorsun? Senin 1. forvetin Slimani. Olumsuz psikolojiye rağmen Kadıköy faktörüyle Fenerbahçe beklediğimden iyi oyun oynadı. Babel mükemmel gol attı. F.Bahçe yakaladığı pozisyonları  niye değerlendiremedi? Son vuruşu yapacak kaliteli oyuncu sayısı F.Bahçe'de çok az.

    Şenol Güneş'e eleştiri

    Beşiktaş niye pozisyonlara giremedi? Eleştirim Şenol Güneş'e. Rakibin moralsiz. Atiba da döndü. Pas trafiğinde değerli bir oyuncu. Atiba katkı sağladı. İleriye Babel'i koyup, santforsuz çıkıyorsun. Babel kanatta daha etkili. Ekstra bir gol attı. Beşiktaş dün maça '1 puan bana yeter' havasında çıktı. Güneş kusura bakmasın ama bakış açısında yanlışlık var. Vodafone Park'ta geçen sezon oynanan Bayern Münih maçında da benzer rotasyonu yapmıştı. Ben Bayern maçında oynatmadığı oyuncuların Şenol Güneş'e küstüğünü biliyorum. Beşiktaş bu rotasyonla şampiyonluğu kaybetti demiştim. Hakikaten öyle oldu. Başakşehir'i yenseydi şampiyon olabilirdi. Ljajic niye ilk 11'de değil? Oğuzhan'ın yerine Ljjajic'i oynatmalıydı. Ljajic'in ne kadar katkı sağlayacağını ilerleyen haftalarda göreceğiz. Babel dün fark yaratan oyuncuydu. Son dakika Şenol Güneş komik bir hamle yaptı. Quaresma'yı çıkarıp Necip'i oyuna aldı.

    "Larin hiçbir zaman Negredo olamaz"

    Beşiktaş olarak daha net gol ayaklarına sahipsin. 68. dakikada ideal kurguya dönülürken, Ayew'in golü geldi. F.Bahçe ilk yarıda daha net fırsatlar buldu, golü Beşiktaş buldu. Quaresma ayağında çok top tuttu. Larin hiçbir zaman Negredo olamaz. Bir tane iyi bir golcün olsa şu ligi alıp götüreceksin. Belki de şampiyonu santrfor belirleyecek. F.Bahçe'de Soldado küstürüldü.

    "Cocu'nun ne yapmayı çalıştığını hala anlayamadım"

    Cocu'nun kredisi bence artmadı. Ne yapmaya çalıştığını hala anlayamadım. Beşiktaş'ı yenseydi, puan ve moral olarak yukarı çıkacaktı. Zagreb maçı facia gibiydi. Derbideki oyun aldatıcı olmasın. Cocu'ya güvenmiyorum. Ali Koç ve Semih bey güveniyor mu? Emin değilim. Cocu tek kelimeyle başarısız. Bu kadronun ligde Beşiktaş'ın da G.Saray'ın zaafiyetinden ötürü bir şansı olabileceğini düşünüyorum. Çünkü iki takımın da santforu yok. Dolayısıyla G.Saray ve Beşiktaş'ın da ligde puan kayıpları devam edecek. Bu sezon şampiyonun 72 puanın üstüne çıkacağını tahmin etmiyorum. F.Bahçe 11 puan kaybetti. Bence daha Fenerbahçe'nin 19 puan kaybetme hakkı var. Bu kadroyla şampiyon olma şansı olabilir, ama Cocu'yla olmaz. Avrupa Ligi maçlarının bitiminin ardından, ilk yarı bitmeden Cocu'yla yollar ayrılır. Cocu'nun kalması için bir mucize olması lazım.

    "Hasan Ali canını dişine taktı, sahanın en iyisiydi"

    Hasan Ali mimlenmiş bir oyuncu. Hasan Ali canını dişine taktı, dün sahanın en iyisiydi. Dünkü futboluyla çok çok iyi olan bir Fenerbahçe'de de oynardı. Şu performansıyla Hasan Ali, Roberto Carlos'u zorlardı."

    Cem Yılmaz'ın Galatasaray değerlendirmesi: "Türk Telekom Stadı'nda Alanyaspor, Kasımpaşa ve Lokomotiv Moskova maçlarında 13 gol atmışsın, 1 yemişsin. Deplasmanda ise 7 gol yemiş, 0 atmışsın. Dünyada böyle takım hiç yok. Böyle bir istatistik yok. Bunu Türkiye Ligi'nde yapıyorsun. Akhisarspor karşısında G.Saray'ın 3-0 kaybetmesi hiç normal değil. Peki G.Saray niye deplasmanda oynayamıyor? Galatasaray şampiyonluk yarışında bir adım önde. Çünkü Fatih Terim faktörü var. Fatih Terim Eren'siz bir formül üretmeye çalışıyor. Eren her maçta olmayabilir. Eren cezalı duruma düşse ne yapacak Galatasaray? Terim'in çalıştırdığı takımda penaltıcı Sinan. Niye Rodrigues atıyor? Bunu anlamadım. Penaltısı bile komik. Kaleciye atacağın köşeyi gösteriyorsun. Akhisarspor da bileğinin hakkıyla kazandı. Cem hoca kalıcı olabilir. Akıllı bir teknik adam kafası var. Akhisarspor'u toparlayacaktır. Sıralamadaki yeri burası değil. Ozan Kabak genel anlamda yüzde 100 güven vermiyor. Çünkü tecrübesiz. G.Saray'da stoper ve santfor sıkıntısı var."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Cem Yılmaz Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title