Haberler

Bursaspor Mersin'de Seri Peşinde

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligin 5. haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Bursaspor, rakibini yenerek galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Bursaspor, rakibini yenerek galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor deplasmanından 3 puanla dönen yeşil-beyazlılar, yarın oynayacağı Mersin İdmanyurdu karşılaşmasıyla galibiyet serisi yakalamanın hesaplarını yapıyor.

42. RANDEVU

İki ekip yarın oynayacakları müsabaka ile 42. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 41 resmi mücadelede Bursaspor 20 kez galibiyet sevinci yaşarken, 14 maçta ise,sahadan puansız ayrıldı. Oynanan 7 mücadelede ise ekipler birer puanla yetindi.

DÜDÜK BARIŞ ŞİMŞEK'TE

Yarın saat 20.00'da Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Barış Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılıklarını Samet Çavuş, Özgür Ertem, Bülent Birincioğlu ve Ali Şükrü Beldüz yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Erkan Engin olacak.

TİMSAH BUGÜN MERSİN'E GİDİYOR

Bugün Yenişehir Havaalanı'nda özel uçakla saat 15.00'te Adana'ya hareket edecek olan yeşil-beyazlı kafile, oradan karayoluyla Mersin'e geçecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Barış Şimşek Bursaspor Spor Haberler

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Murat Soydan hayatını kaybetti

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Murat Soydan hayatını kaybetti

2'si doktor 4 kişi yanarak can verdi, çevredekiler çaresizce izledi

2'si doktor 4 kişi yanarak can verdi, çevredekiler çaresizce izledi

Restorasyon çalışmaları sırasında esrarengiz 3 mezar daha bulundu! Askerler, el tetikte nöbet tutuyor

Restorasyon çalışmaları sırasında esrarengiz 3 mezar daha bulundu! Askerler, el tetikte nöbet tutuyor

Bakmadan Geçme

Kırıkkale'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Aydın'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Edirne'de ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Yozgat'ta ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Manisa'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Çanakkale'de ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? İzmir'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Balıkesir'de ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Kayseri'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? İstanbul'da ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Uşak'ta ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Murat Soydan neden öldü, hastalığı nedir? Murat Soydan kaç yaşında vefat etti? Murat Soydan kimdir? Murat Soydan öldü mü, kaç yaşında öldü? Murat Yıldırım, Teşkilat dizisinden ayrıldı mı? Murat Yıldırım Teşkilat dizisinden neden ayrıldı? GÜL HASTALIĞI NEDEN OLUR? Gül hastalığı nedir?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sinan Ateş'in eşiyle görüşecek olmasına Bahçeli'den ilk yorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sinan Ateş'in eşiyle görüşecek olmasına Bahçeli'den ilk yorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title