Haberler

Bülent Korkmaz, Taraftardan Destek İstedi

Güncelleme:

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, önümüzdeki hafta Kayseri'de oynayacakları Akhisar Belediyespor maçından 3 puan almak istediklerini söyledi.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz yaptığı açıklamada, önümüzdeki hafta Kayseri'de oynayacakları Akhisar Belediyespor maçından 3 puan almak istediklerini söyledi.

Kulüp binasında basın toplantısı yapan Suat altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Akhisar maçına hafta başından beri hazırlandıklarını hatırlatarak, "Oynadığımız Trabzonspor ve Gaziantepspor maçlarında iyi oyun vardı. Kazanacağımız her iki maçta maalesef berabere bitti. Özellikle Gaziantepspor maçında 2-0 öndeyken berabere kalmamamız beni ve takımımızı çok üzdü. Şuan önemli olan takımın iyi oynaması, takım savunması ve hücumunu iyi yapması. Bunlar bizim temel düşüncemizdi ve bunu uyguladık. Tabi ki kazanmak en önemlisi. İnşallah Akhisar maçında kendi sahamızda 3 puan almak istiyoruz" diye konuştu.

Takımın son durumunu değerlendiren Korkmaz, "John Boye ile Mandjeck milli takımdan sakat geldiler. Benim düşüncemde oyuncuları Galatasaray maçından sonra mili takıma yollamak istemiyorum. Tabi bu bizim düşüncemizle olmuyor. Onlarla da konuşacağız. Nihayetinde onların sakatlıkları devam ediyor. Bu konuda böyle bir sıkıntımız var" ifadelerini kullandı.

Bülent Korkmaz, Akhisar maçında her takımın işinin zor olduğunu ifade ederek, "Biz iki taraflı bakıyoruz. Oynadığımız oyunun üzerine koyarsak kazanacağımızı düşünüyoruz. Antep maçında kornerden 2 gol yedik. Beni üzen tarafı bu. Antep maçında oyunun hakimi bizdik" şeklinde konuştu.

Korkmaz son olarak, "Sağolsun başkanımız bütün imkanlarını seferber ediyor. Bizim istediğim tek şey taraftarımızın maça gelmesi. Nihayetinde Passolig kolay bir uygulama. Düşük bir ücreti var. Bu duyarlılığı Kayseri halkından istiyoruz. Nihayetinde Süper Lig'de şehrin tek kulübü" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Kayseri Erciyesspor Bülent Korkmaz Gaziantepspor Spor Haberler

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Kemal Kılıçdaroğlu: 'İlla Cumhurbaşkanı adayı ol' diyen arkadaşlar dönüp tam tersini yaptı

Kemal Kılıçdaroğlu: 'İlla Cumhurbaşkanı adayı ol' diyen arkadaşlar dönüp tam tersini yaptı

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

Bakmadan Geçme

28 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 28 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 28 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 28 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #128680 28 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ferdi gidiyor mu? Ferdi Kadıoğlu hangi takıma gidiyor? Ankara'da yağmur saat kaça kadar sürecek? Meteoroloji'den sarı kodlu uyarı! Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan ceset kimin, neden öldürüldü? Galatasaray kaç kere şampiyon oldu? 2023-24 sezonunda GS kaçıncı şampiyonluğunu yaşadı? Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılıyor mu, gidiyor mu? Ayrılabileceği iddiaları güçlendi İsmail Kartal istifa mı etti? İsmail Kartal kovuldu mu? #129300
Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

500

Yorumlar (1)

Turgut yegit:

Pasolig varsa seyirci gelmez .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title