Haberler

Bülent Korkmaz Bursaspor'da

Kayseri Erciyesspor'a Oynattığı Futbolla Taraflı Tarafsız Herkesin Beğenisini Toplyan Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Bursaspor Kulübü ile Bir Yılı Opsiyonlu 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı.

Kayseri Erciyesspor'a oynattığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplyan teknik direktör Bülent Korkmaz, Bursaspor Kulübü ile bir yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Bülent Korkmaz, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde bugün düzenlenen imza törenine 30 dakika geç geldi. Kulüp Basın Sözcüsü Dr.Osman Çelik, "Bugün cuma. Camiye gittik, sonra birlikte yemek yedik. Trafiğe de takılınca törene geç kaldık" diyerek gecikme için özür diledi.

İmzadan önce görüşlerini açıklayan Bülent Korkmaz, Bursaspor'un başarıya susadığını belirterek, "Bursa'da inanılmaz bir potansiyel var. Şehir olarak futbolu çok seviyor. Galatasaray'da futbol oynarken, Gençlerbirliği ve Erciyesspor'da da antrenörlük yaparken Bursaspor'un ne kadar potansiyelli olduğunu gördüm. Bu potansiyeli gördükten sonra burayı tercih ettim. Savaşan, mücadale eden, heyecan meydana getiren ve rakiplerin korkulu rüyası bir takım oluşturacağız. Öncelikle bu yönde çok iyi çalışmamız lazım. Bu isteği başkan ve yöneticilerde de görüyorum. Medyasıyla, taraftarıyla, sivil toplum örgütleriyle başarıyı hep beraber yakalarız. Bu kulübün başarılı olacağına inanıyorum. Hep beraber istediğimiz yerlere, Bursa’nın istediği, özlediği yerlere gideriz. İnşallah sonu iyi biter. Kazandıkça hedef de ortaya çıkacak. Savaşan mücadele eden bir takım oluşturacağız" dedi.

Kulüp Başkanı Ali Karasu ise taraftarların talebi doğrultusunda değişim yaparak Bülent Korkmaz'la anlaştıklarını ifade ederek,  şöyle konuştu:

"Bülent Korkmaz, takımı en iyi yerlere götürecek. Transfer konusunda onun bütün taleplerini yerine getireceğiz. Taraftar değişiklik istiyordu. Bu anlamda bunu gerçekleştirdik. Kendisine hoşgeldin, diyorum. Bundan sonra ben inanıyorum ki onunla gidebildiğimiz en iyi yere kadar gideceğiz. Hedef koymuyoruz, düşünce tarzımız böyle. Bir yılı opsiyonlu 2 yıllığına anlaştık. Bursaspor'a hayırlı olsun."

Bülent Korkmaz'ın transferinde yönetici Tarık Gökçen'le birlikte önemli rol oynayan Osman Çelik, Galatasaray ve Gençlerbirliği’nden talep olmasına rağmen başarılı çalıştırıcının yeşil-beyazlı kulübü tercih ettiğini söyledi.

Genç teknik adamın yardımcılıklarını Mehmet Kulaksızoğlu, Yusuf Altıntaş, Altay Dağdelen, Cengiz Demirel ve Taner Alpak'ın yapacağı bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title