Haberler

Kastamonuspor Kulübü'nün 4 Yöneticisi İstifa Etti

Güncelleme:

Bu sezon BAL'da mücadele edecek olan Kastamonuspor Kulübü'nün İstanbul'da yer alan 4 yöneticisi, kulübün önünü açmak adına istifa ettiklerini duyurdu.

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek olan Kastamonuspor Kulübü'nün İstanbul'da yer alan 4 yöneticisi, kulübün önünü açmak adına istifa ettiklerini duyurdu.

Başkan Vekili Nusret Demir, kulübün genel kurula getirilmesi halinde 15 kişilik işadamı arkadaşlarıyla göreve talip olduklarını açıkladı.

Kastamonuspor Sosyal İşler Sorumlusu İbrahim Torak, Kastamonuspor Mali İşer Sorumlusu Ali Güler, Kastamonuspor Başkan Yardımcısı Bayram Al ve Başkan Vekili Nusret Demir, ortak bir basın açıklaması yaparak kulübün önünü açmak için istifa ettiklerini açıkladılar.

KULÜBÜ İLERİYE GÖTÜRECEK BİRLİKTELİĞİ SAĞLAYAMADIK

Kastamonuspor Kulübü'nün 29 Haziran 2013 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurulda çok kıymetli ve saygıdeğer delegelerin teveccühü ile yönetim kuruluna seçildiklerinin anımsatıldığını açıklamada, şunları yer aldı:

"Aradan geçen zaman zarfı içinde mevcut yönetimde çok kıymetli arkadaşlarımızın olmasına karşın bazı yöneticilerle doku uyuşmazlığı yaşandığının farkına vardık ve maalesef kulübü ileriye götürecek birlikteliği sağlayamadık. Kastamonuspor Kulübü sadece Kastamonu'da yaşayan ve tribünlerden destekleyen hemşehrilerimizin gönül verdiği bir kulübün ötesinde Kastamonu dışında yaşayan ve 1 milyona yakın hemşehrilerimizin gönülden desteklediği ve her hafta sonu basın yayın ve iletişim araçlarından takip ettikleri kocaman bir kulüp olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu kocaman kulübün mazisinde şampiyonluklar ve büyük başarılar olmasa da 1966 yılına kadar yeşil-siyah renklerle, 1966 yılından sonrada kırmızı-siyah renklerle sürekli mücadele edilmiş ve tarihi şan ve şereflerle dolu memletimizi yeşil sahalarda temsil etmiştir. Kulübümüz bugüne kadar gönül veren hemşehrilerimizin desteğiyle bugünlere kadar gelmekle birlikte maalesef geçtiğimiz sezon başarısız olarak profesyonel ligden amatör lige düşmüştür. Yönetimin İstanbul kanadında yer alan özel işlerinde en üst seviyede başarılı olmuş çok kıymetli arkadaşlarımız vardır. Kulübü sahipsiz bırakmak gibi bir düşüncemizde yoktur. Ancak biz kulübün önünü açmak için istifa ediyoruz. Temennimiz odur ki diğer yönetici arkadaşlarımız kendi çıkarlarını değil kulübün çıkarlarını düşünerek onlarda istifa eder ve yapılacak ilk gene kuruluda da çok daha güçlü bir yönetim oluşturabiliriz. Tekrar söylemek gerekirse niyetimiz kulübü kaosa sokmak değil, kulübün önünü açmaktır. Başkan ve diğer yöneticilerde bizim gibi hareket edebilirse kulübümüzü Kastamonu'dan ve İstanbul'dan çok daha güçlü bir yönetimle layık olduğu üst liglere taşıyabiliriz. Görevden kaçmıyoruz, kaçmayacağız. Çok daha büyük başarılara yelken açmak ve kulübün önünü açmak adına istifa ettiğimizi camiamıza ve çok kıymetli hemşehrilerimize duyururuz." - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ali Güler Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title