Haberler

Bisiklet Macerası Boostcamp 'Santini Queens of The Aegean Boostrace'in tanıtımı yapıldı

Güncelleme:

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bu yıl dördüncüsü yapılan Bisiklet macerası BoostCamp'ın üçüncü gününün sonunda 29 Mayıs'ta Türkiye'de ilk defa yapılacak olan Santini Queens of The Aegean Boostrace programının tanıtımı gerçekleştirildi.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bu yıl dördüncüsü yapılan Bisiklet macerası BoostCamp'ın üçüncü gününün sonunda 29 Mayıs'ta Türkiye'de ilk defa yapılacak olan Santini Queens of The Aegean Boostrace programının tanıtımı gerçekleştirildi. 5 gün sürecek olan yol bisikleti kampı Boostcamp'te 13 farklı ülkeden 200'e yakın yerli ve yabancı bisiklet tutkunu bir araya geldi.

2018 yılından bu yana ülke genelinde farklı konseptlerde, farklı yerlerinde bisiklet kampları/tatilleri olarak organize edilen Boostcamp, 23 Mart Çarşamba günü Marmaris'te başladı ve yarın sona erecek.

Tanıtım toplantısında Boost Sport Kurucusu Kerim Sükan, 29 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan ve bu sene ilk defa Türkiye'de düzenlenecek, adını bisiklet yarışlarının en zor etabı olan kraliçeden alan 'Santini Queens of The Aegean Boostrace' bisiklet yarışını tanıtımını yaptı.

Santini Queens of The Aegean Boostrace'in tanıtım toplantısında Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Pazarlama Direktörü Ceylan Şensoy, Santini firmasının Geliştirme Direktörü Fergus Niland, Aslı Bisiklet Ürün Müdürü Muammer Yıldız, Türk Telekom Kurumsal İletişim Direktörü Funda Öge, Doğan Trend Otomativ Grubu Ceo'su Kaan Dağtekin ve etkinliğin düzenlendiği otelin Genel Müdürü Cihan Baykara etkinlik ile ilgili konuşma yaptı.

Tanıtım toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan yetkililer, organizasyondan ve gelecek dönem yapılacak olan organizasyonlardan umutlu olduklarını belirtti.

Türk Telekom Kurumsal İletişim Direktörü Funda Öge, "En başından bu yana biz, firmamız olarak bu organizasyonun ana sponsoruyuz, markamız ile bisiklet severleri, bisiklet sporunu ve bu organizasyonu desteklemekten mutluluk duyuyoruz" dedi.

Kampa katılmak için İstanbul'dan geldiğini belirten makine mühendisi Ömer Tüzer ise, "7 yıldır bisiklet sürüyorum, bu kampa üç yıldır geliyorum. Bizim için hem antrenman hem de kondisyonumu arttırmak için katıldığım başarılı bir organizasyon oldu" şeklinde konuştu.

Ceylan Şensoy: "Bu tür bisiklet organizasyonlarını olabildiğince desteklemeye çalışıyoruz"

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Pazarlama Direktörü Ceylan Şensoy da, "Spor ve bisiklet turizmi Türkiye'nin öncelik verdiği turizm birimlerinden. TGA 2021 yılının Ocak ayında kuruldu, o günden bu güne pandeminin de aslında dünya turizm trendlerini etkilemesi ile bisiklet çok ön plana çıktı. Bu yüzden Türkiye'de destinasyonları öne çıkaran ve uluslararası bilinirliğini arttıran bu tür bisiklet organizasyonlarını olabildiğince desteklemeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Boost Camp bisiklet macerasının ardından Türkiye'de hatta dünyada ilk kez 29 Mayıs'ta Marmaris'te yapılacak bisiklet sporunun en zorlu etaplarından oluşacak olan Queens of Egean Boostrace için konuşan Kurucu Kerim Sükan, "Ben aslında bir organizatör değilim. Bisiklet sporunu çok sevdiğim için hobinin işe dönüşmesi diyorum ve hala amatör ruh ile ilerliyorum. Uzun yıllardır bisiklete biniyorum. Özellikle bu coğrafyada Marmaris'e gelerek bisiklete binip kamp yapıyorduk. Sonra büyüdü ve ben bunu mesleğim olan reklamcılık bakış açısı ile farklı formatlara çevirdim. Ne olsa güzel olurdu diye hayal ettim ve gerçekleştirmeye çalışıyorum. Queens of the Egean ülkemizde ilk defa uygulanacak olan bir format, yarış severlerin en mutlu olduğu an. Grup olarak arkadaşları ile bisiklet sürdükleri anlar oluyor. Bu organizasyonda yarışın stresinin en aza indiği ve bisikletten keyif alındığı bir ortam olacak. Hem yarış olacak hem de arkadaşları ile muhteşem coğrafyanın keyfini sürecekleri bir rota ve parkur hazırlıyoruz" şeklinde konuştu.

Yarış dünyanın en ünlü İtalyan bisiklet giyim markası Santini ana sponsorluğunda Kültür Turizm Bakanlığı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı, Türk Telekom, Prime, Suzuki Türkiye, Marmaris Valiliği ve Marmaris Belediyesi tarafından destekleniyor. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title