Haberler

Olaylı maç sonrası Fenerbahçe'de hareketli saatler! Ali Koç ve ekibi TFF'ye baskına gitti

Güncelleme:

Fenerbahçe, yönetim kurulunu topladı ve Türkiye Futbol Federasyonu'na gitme kararı aldı. Saat 16.00'da gerçekleşmesi beklenen görüşmede Adana Demirspor-Fenerbahçe mücadelesinde verdiği kararlarla gündemi sallayan Ali Palabıyık'ın düdüğü asması talep edilecek.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un önderliğinde toplanan yönetim kurulu, hakem kararlarıyla ilgili olarak yeni bir yol haritası belirledi. Sonrasında ise bugün saat 16:00 sularında Türkiye Futbol Federasyonu'na giderek, konuyla ilgili görüşme kararı alındı. Sarı-lacivertlilerin TFF ile yapacağı bu görüşmede Ali Palabıyık'ın düdüğünü asmasını talep edecek.

"BIÇAK KEMİĞE DAYANDI"

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Kurumsal İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Can Gebetaş, "Hakem katliamıyla ilgili görüşlerimizi dün yönetim kurulu üyemiz Selahattin Baki belirtti. Yapılan hatalar Fenerbahçe'yi yarıştan kopartacak aşamaya geldi ve bıçak kemiğe dayandı. Aldığımız karar sonucu, yönetim kurulumuz saat 16:00 TFF'ye bir ziyarette bulunma kararı almıştır. Bunların detaylar başkanımız tarafından paylaşılacak." ifadelerini kullandı.

"OFSAYTIMSI, ELİMSİLERİN ALTINDA KALACAKSINIZ"

Tartışmalar devam ederken Fenerbahçe resmi sosyal medya hesabından da bir video paylaşıldı. Ali Palabıyık'ın verdiği tartışmalı kararlarının olduğu videoya, "Ofsaytımsı, elimsilerin altında kalacaksınız" notu düşüldü.

İşte Fenerbahçe'nin resmi hesabından yapılan o paylaşım;

Bıçak kemiğe dayandı! Önce video ardından TFF görüşmesi Fenerbahçe'de hareketli saatler

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Adana Demirspor Ali Palabıyık Fenerbahçe Ali Koç Türkiye Adana Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Mehmet Celik:

her puan kaybinizda agliyorsunuz bir sonraki maclarda size puan olarak donmesi icin yeter artik aglamak yerine biraz hak edin

69
86
yanıtYanıtla
kadir kara:

lıg cekılsın sız şanpıyon olun kurtulak para gucunu futbol sanıyo olmaz alı koc

50
49
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Hakeme, ve hekime iş bırakmayacaksın Sn Başkan adam gibi oynayıp, dizeceksin tesbih gibi sonra yapsın ne yapacaklarsa ..

57
41
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Hakem bir posizyonda hata yapmis olabilir oda insan ilk golü vermemesi fakat genel anlamda cok iyi idare etti hakem ,diger bütün kararlari dogru.Bu fenerliler hakemlerle cok ugrasiyor her macta size bedavadan penalti vermesi yada rakip takima mahsus kirmizi kart gösterilip kacta maciniz var Ali koc .Birde utanmadan hakemlerle ugrasiyor.

59
36
yanıtYanıtla
çağlar şentürk:

maçı izlemeden yorum yapmayı bırakın. Önüne gelen yorum yapıyor. Hakemse işini yapacak arkadaşım. Bu ülkede işini düzgün yapmayanlar yüzünden eziyet çekiyoruz. Her alanda böyle asalak insanlar var. Yine onun gibiler yorumlarda ne dediğini bilmeden yazmışlar.

25
28
yanıtYanıtla
?????? TheKing:

Alo ben Ali, geliyorum.

28
9
yanıtYanıtla
Metin Demir:

fener penaltısız yapamaz bir tek şeyde lider en çok penaltı atan penaltımsım

10
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title