Haberler

    Beşiktaş'tan UEFA Tedbiri

    28 Kasım’da UEFA’nın karşısına çıkacak siyah-beyazlı kulüp, hem Kerim Frei’ın bonservis taksidini ödedi, hem de bonservisinin bir kısmı bir fonda bulunan Almeida için verilmesi gereken 2 milyon euroyu da taksitlendirdi.

    UEFA’nın mali yönden inceleme altına aldığı 7 kulüpten biri olan Beşiktaş’ta, yönetim ileride kendisine sıkıntı yaratabilecek ödemeleri, önceki gün gerçekleştirdi.

    28 Kasım’da, UEFA’da özellikle kar-zarar konusunda düzenlenecek bir toplantıya katılacak olan siyah - beyazlı yönetim, önceki gün sadece Sosa’nın bonservis ücretini değil, Kerim Frei’ın bonservisinin ikinci taksidini de yatırdı. Yıl sonu gelmeden, bu tür ödemelerin gününü geciktirmemeye çalışan Beşiktaş Yönetimi’nin, bonservis taksitlerinin yanı sıra bonservisinin bir kısmı bir fonda bulunan Almeida için ödenmesi gereken 2 milyon euroyu da taksitlendirdiği ortaya çıktı. Daha önce Matteo Ferrari’nin alacaklarını taksitlendirerek önemli bir sorunu çözüme kavuşturan siyah-beyazlılar, UEFA’yı karşısına almamak için Almeida konusunda da masaya oturarak mutabakat sağladı.

    Sosa için Metalist Kharkiv’e 2 milyon, Kerim Frei için ise Fulham’a 1 milyon euro ödeyerek en önemli iki mali külfetten kurtulan yönetim, Almeida meselesini de mutlu sonla bitirdikten sonra gözünü 28 Kasım’daki toplantıya çevirdi. Kar-zarar konusunda, UEFA’nın sıkı denetimi altında olan ve bu nedenle hukuki-mali konularda dersine iyi çalışan Beşiktaş Yönetimi, bu toplantının ön hazırlığını yapmaya devam ediyor. Toplantı öncesinde kendi avukatlarının dışında yabancı avukatlardan da yararlanan siyah - beyazlı yönetimin, bu toplantıya kadar hiçbir ödemeyi aksatmamaya çalışacağı vurgulandı.

    Mesaiye devam


    Kartal, Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda kondisyon ve taktik çalışmaların ardından yarım sahada çift kale maç oynandı. İdmana, milli takımlarda bulunan Pedro Franco ve Demba Ba, tedavi sonrası bireysel çalışan Oğuzhan Özyakup, Jose Sosa ve Mustafa Pektemek katılmadı. Gökhan Töre ve Cenk Gönen ise takımla birlikte çalıştı.

    Kaynak: Milliyet

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Hugo Almeida Kerim Frei Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title