Haberler

Beşiktaş, Konyaspor ile Süper Lig'de 46. kez karşılaşacak

Güncelleme:

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş, sahasında Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, ligde 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyetle 4. sırada yer alırken, Konyaspor ise 5 galibiyet, 10 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 19. sırada bulunuyor. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Beşiktaş 2-0 kazanmıştı.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaşacağı Konyaspor ile ligde 46. kez rakip olacak.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş, yarın saat 20.00'de Tüpraş Stadyumu'nda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka öncesi siyah-beyazlılar, ligde 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyetle topladığı 40 puanla averajla 4. sırada yer alıyor. Yeşil-beyazlılar ise 5 galibiyet, 10 beraberlik ve 10 mağlubiyetle aldığı 25 puanla 19. sırada bulunuyor.

Süper Lig'de 46. randevu

Beşiktaş ile Konyaspor, lig tarihinde bugüne kadar 45 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda siyah-beyazlılar 25, yeşil-beyazlılar ise 6 galibiyet elde etti. 14 müsabakada ise taraflar sahadan 1 puanla ayrıldı. Söz konusu mücadelelerde Kartal 84 gol atarken, kalesinde ise 43 gole engel olamadı. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Konya'da oynanan maçta Beşiktaş, rakibini 2-0 mağlup etti.

Fernando Santos'un performansı

Siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Fernando Santos, Beşiktaş ile 6'sı Süper Lig, 2'si Türkiye Kupası olmak üzere toplam 8 müsabakaya çıktı. Santos'un öğrencileri, ligde 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde ederken Türkiye Kupası'nda çıktığı 2 maçtan da galip ayrıldı.

Aboubakar forma giyebilecek

Beşiktaş'ta sıkıntılı bir sezon geçiren Vincent Aboubakar, yönetimin aldığı karar ile kadro dışı bırakılmıştı. Kamerunlu oyuncu, Afrika Uluslar Kupası'ndan sakat dönen ve bir süre tedavi olan Aboubakar, Fernando Santos'un görev vermesi halinde Konyaspor müsabakasında forma giyebilecek. Siyah-beyazlıların 32 yaşındaki santrforu, bu sezon 12'si Süper Lig, 10'u Avrupa kupaları olmak üzere toplam 22 karşılaşmada forma giydi. Kamerunlu oyuncu, söz konusu maçlarda 11 gol atarken, 3 de asist yapma başarı gösterdi.

Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak

Zorlu müsabakayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Deniz Caner Özaral yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Burak Pakkan olacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trendyol Süper Lig Konyaspor Beşiktaş Trendyol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title