Haberler

    Beşiktaş, Schalke'nin Forveti Moting'e Yıllık 3 Milyon Euro Teklif Edecek

    Güncelleme:

    Beşiktaş'ın, Schalke 04'ün sezon sonu sözleşmesi bitecek olan hücumcusu Eric Maxim Choupo-Moting'e yıllık 3 milyon Euro teklif edecek.

    Beşiktaş transfer için ince eleyip, sık dokuyor! Gelecek sezon için transfer çalışmalarına start veren Beşiktaş'ın temasa geçtiği isimler arasında yer alan Schalke 04'lü Eric Maxim Choupo-Moting için yaptığı teklif belli oldu.

    YILLIK 3 MİLYON EURO MAAŞ

    İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Almanya Bundesliga devi Schalke 04 ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Choupo-Moting ile geçtiğimiz haftalarda temasa geçen ve 3 yıllık kontrat öneren Beşiktaş'ın, oyuncuya imza parasıyla birlikte toplam yıllık 3 milyon Euro önerdiği kaydedildi.

    Kamerunlu oyuncunun, bonservisini eline alacak olması nedeniyle birçok talibinin olduğu ve teklifi değerlendirmek için süre istediği kaydedildi.

    CHOUPO-MOTING KİMDİR?

    Kariyerine Almanya'da start veren ve Hamburg ile Nürnberg kariyerlerinden sonra 2014'te Schalke 04'e gelen 28 yaşındaki oyuncu, bu sezon Alman ekibinin vazgeçilmez isimlerinden biri oldu.

    Forvet, sol kanat ve sağ kanatta forma giyebilen Choupo-Moting, bu sezon birçoğu sol kanatta olmak üzere çıktığı 30 maçta 2072 dakika forma giydi, 3 gol ve 8 asistlik bir performans sergiledi.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Beşiktaş Almanya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title