Haberler

Beşiktaş, Hazırlık Maçında Eyüpspor'u 4-2 Yendi

İkinci Yarı Hazırlıklarını Sürdüren Beşiktaş, 2. Lig B Kategorisi Takımlarından Eyüpspor ile Oynadığı Hazırlık Maçını 4-2 Kazandı.

İkinci yarı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, 2. Lig B Kategorisi takımlarından Eyüpspor ile oynadığı hazırlık maçını 4-2 kazandı.

Nevzat Demir Tesisleri'nde ve basına kapalı oynanan maçta Beşiktaş, 5. dakikada Ricardinho'nun penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. 7. dakikada İbrahim Toraman Siyah-beyazlılar adına farkı 2'ye çıkarırken, 15. ve 30. dakikalarda Bobo ile 2 gol daha bulan Beşiktaş, ilk yarıyı da 4-0 önde tamamladı. İkinci yarının 87. dakikasında Alaattin ve 90. dakikasında da Tayfun ile 2 gol bulan Eyüpspor, farkı 2'ye indirirken, oyunun geri kalan kısa bölümünde başka gol olmayınca Beşiktaş, sahadan 4-2 galip ayrıldı.

Yarını izinli geçirecek Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası'nda Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarına 16 Ocak Salı günü yapacağı antrenmanla başlayacak.

(KÇ-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title