Haberler

Beşiktaş'a 3 Şok Birden

Güncelleme:

Beşiktaş'a derbi öncesi 3 isimden kötü haber geldi.

Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi öncesinde durumları merak edilen 3 isimden kötü haber geldi.

Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi öncesinde durumları merak edilen 3 isimle ilgili olarak kulüp doktoru İsmail Başöz açıklamalarda bulundu.

Karakartal.com'a konuşan Başöz, Fenerbahçe maçı öncesinde Necip Uysal, Dentinho ve Oğuzhan Özyakup'un durumlarında bir değişiklik olmadığını ve Fenerbahçe derbisinde üç oyuncunun forma giymesinin de zor olduğunu söyledi. Öte yandan Portekizli golcü Almeida da Fenerbahçe derbisinde sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

DERBİ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Öte yandan pazar günü Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Beşiktaş, derbi mücadelesinin hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenman ile sürdürdü. Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmana sakatlıkları süren Cenk, Uğur , İsmail ve soğuk algınlığı olan Hilbert katılmadı. Hugo Almeida, Veli Kavlak, Dentinho, Oğuzhan Özyakup ile Necip Uysal ise takımdan ayrı koşu ve istasyon çalışması yaptı.

1.5 saat süren antrenmanda kondisyon ve taktik çalışması yapan siyah-beyazlılar, güne ısınma koşularıyla başladı. 5'e 2 pas çalışmasının ardından yarım sahada yapılan çift kale maçla devam eden antrenman, şut çalışmasıyla sona erdi. Beşiktaş, hazırlıklarına yarın saat 14.00'da basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Oğuzhan Özyakup Necip Uysal Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title