Haberler

Batman: Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta mücadele edecek olan Batman Petrolspor, çalışma programını belirledi.

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta mücadele edecek olan Batman Petrolspor, çalışma programını belirledi.

2006-2007 futbol sezonu hazırlıklarının takvimini belirleyen Batman Petrolspor Yönetimi, çalışmalara 2 transfer yaparak başladı. Ozan, Barış, Emre ve Atilla'yı başka kulüplere kaptıran Batman Petrolspor Yönetimi, Yozgat Yimpaşspor'dan Ziya ile Kamil'i renklerine bağladı. 20 Temmuz tarihinde Batman'da top başı yapacaklarını açıklayan Batman Petrolspor Kulübü 2. Başkanı Av. Habip Tanrıseven, "Batman Petrolspor Kulübü'nün lige girmesi uğraşı içerisindeyiz. Kulübümüzle sözleşmeleri devam eden 22 futbolcumuz var. Yimpaş Yozgatspor'dan Ziya ve Kamil'i renklerimize bağladık. Şu anda Petrolspor ile sözleşmesi devam eden Mehmet Uzun ile birlikte 3 futbolcumuza daha transfer teklifi var. Bunları değerlendiriyoruz. Ücretlerini yatıran kulüp olursa futbolcuları vermeye hazırız" dedi.

Yeni sezon hazırlıkları için çalışma programını belirlediklerini belirten Tanrıseven, "Teknik direktör olarak Hayrettin Aktan ile devam kararı aldık. Resul Özturan da kaleci antrenörü olarak devam edecek. Yardımcı konusu henüz gündemimize gelmedi" diye konuştu. Bu arada, 20 Temmuz'da Batman'da toplanacak olan Kırmızı-beyazlılar, Batman'da 10 gün çalıştıktan sonra ikinci etap çalışmaları için Batman'dan ayrılacak. Nevşehir veya Kızılcıhamam'daki otellerle görüşen Petrolspor Yönetimi, uygun yer buldukları takdirde yola koyulacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title