Haberler

Basketbolda Maçın Ardından

Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisinde İspanyol temsilcisi Baskonia'yı 95-89 yenerek 2-0 öne geçtikleri maçın özellikle son çeyreğinde çok doğru oynadıklarını söyledi.

Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisinde İspanyol temsilcisi Baskonia'yı 95-89 yenerek 2-0 öne geçtikleri maçın özellikle son çeyreğinde çok doğru oynadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısına konuşan Obradovic, maça Baskonia'nın çok iyi başladığını anlatarak, şöyle konuştu:

"Play-off serileri çok spesifiktir. Bu sefer farklı şeyler yapmaya çalıştık. Maçın başı onlar için çok kolay oldu ve 6-0'la başladılar. Biz de çok tembel başladık. Hatalarımızın anladık ve değişmeye başladık. Böylece farklı bir maç olmaya başladı. İki maçta da oyunculara yaptıkları her şey için teşekkür ediyorum. İspanya'ya 2-0 gitmek çok iyi bir şey ama henüz işimiz bitmedi. Bir galibiyete daha ihtiyacımız var. Baskonia çok iyi bir takım. Son çeyrekte topu iyi kullanmamızdan çok memnun oldum. Bunu izlemek gerçekten çok sevindirici."

İlk iki maçta şans vermediği Ali Muhammed ve Melih Mahmutoğlu hakkında da yorum yapan Obradovic, "İkisi de oynamayı hak ediyorlar ama bu iki maçta da onlara şans veremediğim için üzgünüm. Başkanımıza, sponsorumuza ve her şeyden önemlisi bu atmosfer için taraftarımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Martinez: "İkinci yarıdaki küçük detaylar sonucu belirledi"

Baskonia Başantrenörü Pedro Martinez, ikinci yarıdaki küçük detayların maçın sonucunu belirlediğini dile getirdi.

Fenerbahçe Doğuş'un çok yetenekli bir takım olduğunu vurgulayan Martinez, "İkinci yarıdaki küçük detaylar sonucu belirledi. Fenerbahçe Doğuş'u savunmak çok zor. Genel olarak iyiydik ama üçüncü maça farklı şekilde hazırlanmamız lazım." değerlendirmesinde bulundu.

Martinez, ilk iki maçı sakatlığı nedeniyle kaçıran Jayson Granger'in üçüncü karşılaşmaya yetişip yetişmeyeceğini henüz bilmediklerini belirterek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Spor

Türk Hava Yolları Zeljko Obradovic Fenerbahçe Doğuş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 2 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Survivor Yasin elendi mi? Dün akşam Survivor'a kim veda etti? Survivor eleme adayları kim oldu? 2 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Mayıs Survivor elenen isim! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Resmi Gazete bugün (2 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title