Haberler

Barcelona'daki kriz Cimbom'a yaradı! İlkay Gündoğan, adım adım Galatasaray'a

Güncelleme:

Yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, sarı-kırmızılı takımı tuttuğunu defalarca dile getiren Barcelonalı yıldız İlkay Gündoğan'a bu yaz teklif yapacak. İlkay, Katalan ekibinde takımın performansını eleştirdiği için hedef tahtasına oturtulmuştu. Bu yaşananlar Türk asıllı Alman futbolcunun takımdan ayrılma ihtimalini arttırıyor.

Fenerbahçe'nin 6 puan önünde şampiyonlukta büyük avantaj sağlayan Galatasaray, gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sarı-kırmızılılar, Barcelona'da forma giyen İlkay Gündoğan'ı kadrosuna katmak istiyor.

BU YAZ TEKLİF YAPILACAK

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Cimbom, daha önce Galatasaraylı olduğunu birçok kez dile getiren Türk asıllı Alman futbolcu için hamle yapacak. Haberde Sarı-kırmızılı takımın yaz transfer döneminde İlkay Gündoğan'a kesin olarak teklif yapacağı aktarıldı.

Barcelona'daki kriz Cimbom'a yaradı! İlkay Gündoğan, adım adım Galatasaray'a

BARCELONA İLE İPLER KOPTU

Barcelona'da takımın performansına yaptığı eleştirilerle gündeme gelen İlkay, Katalan ekibinde birçok kez eleştirileri oklarının hedefi olmuştu. Tecrübeli orta sahanın Barça'da yaşadığı bu sorunlar sezon sonu ayrılık ihtimalini daha da güçlendirdi.

Barcelona'daki kriz Cimbom'a yaradı! İlkay Gündoğan, adım adım Galatasaray'a

BARCELONA KARİYERİ

Manchester City'den ayrıldıktan sonra bedelsiz olarak Barcelona'ya transfer olan 33 yaşındaki yıldız, bu sezon tüm kulvarda 49 maçta forma giydi. İlkay Gündoğan, bu karşılaşmalarda 5 gol ve 13 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İlkay Gündoğan İlkay Gündoğan Galatasaray Galatasaray Galatasaray Barcelona Barcelona Futbol Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

500

Yorumlar (10)

Gjerj Kastoroiti:

bizde iş yapamaz lig uygun değil yaşına sert gelir tonla para vermeye gerek yok sırf Galatasarayli diye

20
27
yanıtYanıtla
Abdullah Çakmak:

İlkay Gündoğan dünyayı sallayan bir ülke takımında oynuyor.3.cü sınıf futbol oynayan ülkede mi oynayamayacak? Geçin onları siz.

18
18
yanıtYanıtla
Sebastian Szymanski:

kramponlarını koysan oynar.

16
6
yanıtYanıtla
sağdan muhalif:

Kariyeri tavan yapmış bi futbolcu ispanya liginden buraya gelecek öyle mi !!! Herşeye kanmayın gençler; Fotomaç'ın gaz pompalama haberlerinden biri :)))

6
7
yanıtYanıtla
Seko:

Ne avantajı şampiyon GALATASARAY

7
4
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

BÜYÜKEKŞİ BAŞKAN CİNCON ŞAMPUAN......

yanıt3
yanıt4
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Şu adamın oyununu senelerdir hiç beğenmiyorum ısınamadım bu adama bir türlü

4
2
yanıtYanıtla
Karaşal:

Hayırlı olsun. Ligi sallar.

4
0
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

adamın rakibi orda real madrid, buraya gelirse rakibi kim febespor. bizim lig çok zayıf ne yazık ki. Tek büyük takımla ülke reklamı yapılamıyor yeteri kadar. febespor ve bejekesporun biraz büyüyüp GS ye yetişmesi lazım.

2
1
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

BU LİGDEN HABERİ YOK.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title