Haberler

Aziz Yıldırım: Protesto İşlerini Organize Edeni Tespit Edersem Yakarım

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, futbolculara yapılan protestolarla ilgili "Bu işleri organize edenler var. Tespit edersem alayını yakarım. Gerekirse hiçbirini stada sokmam." dedi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın düzenlediği basın toplantısının ardından özellikle televizyon kanallarında yayınlanan spor programlarında Yıldırım'a yönelik eleştiriler arttı. Yıldırım'ın hedef aldığı isimler, Yıldırım'ın zehir zemberek sözlerine cevap verirken; ilginç bir olay da yine Pazar akşamı yaşandı.

TV programlarında hakkındaki eleştirilere Aziz Yıldırım'ın güldüğünü ifade eden Meriç Müldür, bugün tarihli Habertürk Gazetesi'nde kaleme aldığı yazısında Yıldırım'ın sözlerini dile getirdi. İşte o sözler:

"TESPİT EDERSEM ALAYINI YAKARIM"

"Bu işleri organize edenler var. Van Persie'yi yuhalıyorlar. Van Persie gelirken el üstündeydi. Ayıp değil mi? Sezon biter, başarılı olamamışsa eleştirirsin. Sonra Nani. O'nun için 17 milyon Euro'luk teklif geldi, 'hayır' dedik. Adam da kaldı fedakarlık yaptı. Siz daha ne istiyorsunuz? Bunlara kim destek veriyorsa benim sözüm onlara. Tespit edersem alayını yakarım. Gerekirse hiçbirini stada sokmam. Ben ömrümü, zamanımı, paramı vereceğim, gelip bir de bunlarla mı uğraşacağım! Yargıtay'dan sonra seçim kararı alıp bırakacağım dedim, daha ne istiyorlar? "

"ALİ KOÇ'LA NE ALAKASI VAR?"

Eleştiriye karşı değilim. Terbiyesizlik yapıyorlar buna kızıyorum. Bazıları beni mahkemeye verecekmiş. Versinler bakın o mahkemede daha neler söylüyorum. Ben hayatımı ortaya koyuyorum. Hepsiyle uğraşırım. Alnımızın akıyla kongre yapalım diyoruz ama kızdırıyorlar. Yeter artık, ayıptır. Kimse sesini çıkarmıyor diye herkese gider yapıyorlar. Konuşun, yorum yapın da insanları kırmayın, hakaret etmeyin. Konuşmuyoruz, susuyoruz tahrik ediyorlar. Susmam, her yerde de konuşurum."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü Aziz Yıldırım Meriç Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

müzisyen fenerli şarkı söylüyoorrrr !!!:

Ali Babanın bir çiftliği var, bir çiftliği vaarrr. . . !!!

1
0
yanıtYanıtla
CV2:

BOYU KISA KONUŞMALARI UZUN A BENZİYOR. BUNUN SARAYI BİLE YOKTUR ŞİMDİ.

1
0
yanıtYanıtla
azizin fedaileri çoktur:

yorumcu amet çakar ve akpli bağıran bir yorumcudaha vardı rasihmidir nedir adı. . onlar organize abey

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title