Haberler

"Nasıl Olsa 2. Tura Çıkmayı Garantilemiş Durumdayız"

Güncelleme:

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu son maçında yarın Galatasaray'ın rakibi olacak Arsenal'de Teknik Direktör Arsene Wenger, zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu son maçında yarın Galatasaray'ın rakibi olacak Arsenal'de teknik direktör Arsene Wenger, zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi.

Fransız teknik adam, İstanbul'a gelişinin ardından Sabiha Gökçen Havalimanı içinde bulunan otelde oyuncusu Alex Oxlade-Chamberlain'le basın toplantısı düzenledi.

Galatasaray'ın grubu son sırada bitirmesinin kesinleşmiş olmasının yarınki maça nasıl yansıyacağının sorulması üzerine Arsene Wenger, " Galatasaray'ın geçen sezon Juventus'u geçerek nasıl ikinci tura çıktığını hepimiz hatırlıyoruz. Türklerin ne kadar gururlu olduğunu, Galatasaray'ın da ne kadar gururlu bir kulüp olduğunu bilmemizden dolayı, yarınki maçın oldukça zorlu geçeceğini düşünüyorum. Gerçekten iyi bir maç çıkaracaklarını tahmin ediyorum. Galatasaray, Türkiye'nin en büyük takımı. Grup sonuncusu da olsa hiçbir zaman küçümseyebileceğimiz bir rakip değil" diye konuştu.

Wenger, Santi Cazorla ve Alexis Sanchez'i yoğun maç trafiği içinde dinlendirebilmek için İstanbul'a getirmediklerini, sakatlığı bulunan Jack Wilshere'in de 3 ay sahalardan uzak kalacağını aktararak, "Çok da anormal stres altında bir maç oynamayacağız. Nasıl olsa ikinci tura çıkmayı garantilemiş durumdayız" değerlendirmesinde bulundu.

Yarın Galatasaray karşısında ilk 11'inin Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Chambers, Bellerin, Flamini, Chamberlain, Ramsey, Campell, Sanogo, Podolski şeklide olacağını belirten Fransız çalıştırıcı, genç oyuncular Chuba Akpom, Alex Iwobi, Gedion Zelalem, Stefan O'Connor, Ainsley Maitland-Niles ve Glen Kamara'nın da yedeklerde olacaklarını ifade etti.

Tercümanın, ilk 11'deki ve yedeklerde olacak genç oyuncuların ismini tekrar almak istemesi üzerine Wenger'in, "Zaten Türk basın mensupları bu isimleri duymasa da olur" demesi, salonda gülüşmelere neden oldu.

Wenger, ligde Stoke City'ye kaybetmelerinin ardından takımın durumuyla ilgili yöneltilen sorular üzerine, şunları kaydetti:

"Her puan kaybının ardından hakkımızda yapılan tartışmalar ne kadar doğru bilmiyorum. Önemli olan ligin neticesi ve sezon tamamlandıktan sonra değerlendirme yapılması gerekir. Skote Ctiy karşısında savunma açıklarımızın cezalandırıldığını düşünüyorum. Önemli gol fırsatlarını değerlendiremedik ve savunma hatalarıyla da kaybettik. 'Her maçı kazanacağız' diye bir kural yok. Biz profesyonel insanlarız ve her maça yeniden başlarız."

Chamberlain: "Elimizden geleni yapacağız"

Basın toplantısında yer alan Arsenal oyuncusu Alex Oxlade-Chamberlain de yarın Galatasaray karşısında iyi mücadele edeceklerine inandığını söyledi.

Ligdeki Stoke City yenilgisiyle taraftarlarını biraz hayal kırıklığına uğrattıklarını dile getiren Oxlade-Chamberlain, "Yarın Galatasaray karşısındaki maçın neticesi, tamamen bizim performansımıza bağlı değil. Takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Kadroya alınan genç oyuncuların önemli bir şans yakaladığını da anlatan oyuncu, "Onlar için bir fırsat. Özellikle stresli bir ortamda sahaya çıkmanın, futbollarını geliştirmeleri açısından önemli olduğunu düşünüyorum" dedi. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Arsene Wenger Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title