Haberler

    Arda Turan 30 Ocak 2019'da Hakim Karşısına Çıkıyor

    Arda Turan, 30 Ocak 2019'da hakim karşısına çıkıyor... Ünlü futbolcu, barda taciz, Berkay Şahin’e saldırı ve silahla hastaneyi basma iddialarına mahkemede yanıt verecek.

    Kanal D Haber'den Emrullah Erdinç, Arda Turan'ın hakim karşısına çıkacağı tarihi açıkladı.

    teve2'de yayınlanan 2. Sayfa programına bağlanan Erdinç, Arda Turan'ın 30 Ocak 2019'da hakim karşısına çıkacağını açıkladı.

    Arda Turan, barda taciz, Berkay Şahin'e saldırı ve silahla hastaneyi basma iddialarına mahkemede yanıt verecek.

    SÜRPRİZ TANIK GELİYOR

    Öte yandan mahkeme, sürpriz tanığın da dinlenmesini istedi. Sürpriz tanığın da duruşmada olması bekleniyor.

    DOĞUM GÜNÜNDE HAKİM KARŞISINDA

    30 Ocak 1987 doğumlu Arda Turan, 32 yaşına girdiği gün hakim karşısına çıkacak.

    İDDİANAME

    İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu Savcısı İbrahim Bozkurt tarafından hazırlanan iddianamede, şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Şahin "müşteki", futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin ise "müşteki-şüpheli" sıfatıyla yer alıyor.  İddianamede, Arda Turan hakkında "Cinsel taciz", "Kasten yaralama", "Korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme", "Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma" suçlarından 3 yıl 3 aydan 12 yıl 6 aya kadar hapis cezası isteniyor. Berkay Şahin hakkında ise "Hakaret" suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Arda Turan Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title