Haberler

Antalyaspor, yaptığı gol sevinciyle sınır dışı edilen İsrailli futbolcusunu geri çağırdı

Güncelleme:

Süper Lig ekibi Antalyaspor, Trabzonspor maçındaki gol sevinci nedeniyle kadro dışı bıraktığı ve sınır dışı edilen İsrail asıllı futbolcusu Sagiv Jehezkel'i geri çağırdı.

İsrail'e destek veren gol sevinci nedeniyle Antalyaspor'un kadro dışı bıraktığı Sagiv Jehezkel, kırmızı beyazlı kulübe FIFA nezdinde dava açtı.

DAVA AÇTI

İsrail basınından Sport5'de yer alan habere göre; Jehezkel'in avukatları, oyuncusunun ödemelerini alamadığı ve kulüpten haksız şekilde gönderildiği için FIFA'da dava açıldığını açıkladı. Jehezkel'in Antalyaspor'dan 1.26 milyon euro tazminat talep ettiği de belirtildi.

Antalyaspor, yaptığı gol sevinciyle sınır dışı edilen İsrailli futbolcusunu geri çağırdı

ANTALYASPOR GERİ ÇAĞIRDI

Öte yandan FIFA davası söz konusu olunca Antalyaspor'un da Jehezkel'i geri çağırdığı öne sürüldü. Sagiv Jehezkel ile görüşen Antalyaspor'un oyuncuyla sözleşmesini fesh etmediğini, 8 maçlık cezasının bittiğini ve antrenmanlara çıkması gerektiği yönünde mesaj yolladığı kaydedildi.

Antalyaspor, yaptığı gol sevinciyle sınır dışı edilen İsrailli futbolcusunu geri çağırdı

NE OLMUŞTU?

İsrailli oyuncu Sagiv Jehezkel, Trabzonspor maçında attığı golün ardından, İsrail'in Gazze'ye saldırılarının başlangıç tarihine atıfla bileğine "Davut Yıldızı" ve "100 gün. 7 Ekim" yazısını göstererek İsrail propagandası yapmıştı. Jehezkel'in gol sevincine tepki yağdı. Kulüp tarafından kadro dışı bırakılan futbolcu aynı zamanda sınır dışı edilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Antalyaspor İsrail Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

Bükücü:

Ayıp be tükürdüğünüzü niye yalıyorsunuz kardeşim

151
9
yanıtYanıtla
hikmet yaşar:

Antalya spor bunu oyuncuyu gönderirken düşünecektin

76
6
yanıtYanıtla
faruk :

çocuk katili israil grubuna ait olup üstelik soykırım destekleyen birini ülkeye sokmak, anlaşmak da ne demek ? bu milletin yüzüne nasıl bakarsınız ?

64
13
yanıtYanıtla
ömer kılıç:

la yok oğlum herkesde atlamış. antalya kafa buluyor adamla... adam sınırdışı edilmiş. ceza yememek için bizimle alakalı değil ülkenin aldığı bir karar diyip ceza ödemeyecek. Akıllıca... özetle antalya sözleşmeden doğacak haklarını ödemek istemiyor adama...

55
8
yanıtYanıtla
Muhammed Erden:

Adamsın boş yorumlar yerine böyle mantıklı yorumlar beni mutlu ediyor.. kesinlikle katılıyorum

yanıt28
yanıt3
Seko:

Aferin kulüp işte böyle yönetilir...önce gaza geleceksin adamı deil kulüpten ülkeden kovacaksın sonra tükürdüğünü yalamak zorunda kalacaksın aferin size adam söke söke o parayı alır....

3
5
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Antrenmana çıkması gerektiği diyor 2 aydır niye çıkarmadınız o zaman cezasını evinde mi çekecek adam :) Ceza alan herkes antrenmana çıkmak zorunda.

2
3
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

Pabuç pahalı mı geldi adamı sınır dışı ederken şov mu yaptınız yani?

1
0
yanıtYanıtla
Netherill:

gelsin gelsin. mobbing yer oturur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title