Haberler

Antalya'da Milli Maç Alarmı

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu’nda bu akşam A Milli Futbol Takımı, Kosova ile karşılaşacak.

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda bu akşam A Milli Futbol Takımı, Kosova ile karşılaşacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da tribünden izleyeceği maç için Antalya Stadı'nda tüm hazırlıklar tamamlandı.

Milliler, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 4. maçında bugün Antalya'da Kosava ile karşılaşacak. Stadın dışı ve içi Türk bayrakları ile süslenirken, tribünlerdeki koltuklara toplam 32 bin 500 Türk bayrağı bırakıldı. Karşılaşmayı, 33 bin seyirci kapasiteli stadyumda az sayıda Kosovalı taraftarların da izlemesi bekleniyor. Stat çevresinde ve içerisinde geniş güvenlik önlemleri alındı ve stada giden yollarda refüjler, yaya trafiğine kapatıldı. Stadın arka sokaklarındaki yol kenarları da bariyerlerle kapatılırken, güvenlik noktaları oluşturuldu. Maça saatler kala bazı taraftarların gişeye maç bileti sordukları görüldü.

Öte yandan Türkiye-Kosova müsabakasını izleyecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Antalya'ya gelmesi nedeniyle güvenlik önlemleri sıklaştırıldı. Stat çevresindeki tüm araçlar güvenlik gerekçesiyle çektirildi. Çekilen araç sahiplerine herhangi bir cezai işlem uygulanmadığı belirtildi. Bu akşam 20.00'da başlayacak karşılaşma için taraftarlar saat 17.00'dan itibaren stada alınacak.

Antalya Valiliği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milli maç ile ilgili kente yapacağı ziyarette kapanacak yollar ve alternatif güzergahları belirlendi.

Maç tedbirleri kapsamında 8. Cadde, 2. Cadde Dumlupınar Bulvarı Yan yol Meltem Bulvarı Kesişimi, Meltem Cami Kavşağı, araç trafiğine kapatılacağı, alternatif olarak diğer cadde ve sokakların kullanılacağı bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kosova Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title