Haberler

    Advocaat'tan Kadroya Neşter!

    Süper Lig'de 3 maçta sadece 1 puan alan ve puan cetvelinde averajla 16. sırada yer bulan Fenerbahçe'de beklenen operasyon gerçekleşiyor… Bursaspor maçı sonrası "Bazı popüler olmayan kararlar almak zorundayım" diyerek sinyali veren teknik direktör Dick Advocaat altın makası devreye sokacak.

    Süper Lig'de 3 maçta sadece 1 puan alan ve puan cetvelinde averajla 16. sırada yer bulan Fenerbahçe'de beklenen operasyon gerçekleşiyor… Bursaspor maçı sonrası "Bazı popüler olmayan kararlar almak zorundayım" diyerek sinyali veren teknik direktör Dick Advocaat altın makası devreye sokacak. Sabah Gazetesinde yer alan habere göre UEFA Avrupa Ligi grubundaki ilk maçını Perşembe günü Zorya ile oynayacak olan sarı-lacivertlilerde yaşanması muhtemel değişiklikler şöyle:

    VAN DER WİEL-ŞENER: Hollandalı oyuncu, Bursaspor maçında Del Valle'ye orta yaptırarak, hocasının gözünde oldukça eksi bir puan aldı. Performansı hem Advocaat hem de sarı-lacivertli taraftarlar tarafından beğenilmedi. Zorya maçında formayı milli futbolcu Şener'e teslim etmesi çok büyük ihtimal.

    NEUSTADTER-KJAER: Aynı gol pozisyonunda 1,70'lik Batalla'ya kafa vurdurması, Neustadter'in neşteri yemesinin en büyük sebebi. Zorya maçında Simon Kjaer, savunmanın göbeğinde görev yapacak.

    HASAN ALİ-İSMAİL: Advocaat defansif anlamda memnun olsa da Hasan'ın hücum bindirmelerinden tam randıman alamaması nedeniyle bu bölgede de değişikliğe gitmesi bekleniyor. Hollandalı çalıştırıcının Zorya maçında İsmail'e 11'de görev vereceği gelen bilgiler arasında.

    OZAN-MEHMET TOPAL: Ozan Tufan, defansif anlamdaki görevlerini yerine getirse de orta saha oyuncusu olarak hücumsal anlamda takıma katkısının çok az olması kendisine kulübenin gözükmesine neden oldu. Genç oyuncunun yerine Zorya maçında kırmızı kart cezası nedeniyle ligde son iki maçta takımdaki yerini alamayan Mehmet Topal görev yapacak.

    ALPER-SALİH: Kayseri ve Bursa maçlarında orta alanda hücuma yönelik görev yapan Alper Potuk'un hiçbir hücum aksiyonunda bulunamaması kredisini bitirmesine neden oldu. Ne etkili bir şut ne de etkili bir hücum pası üretemeyen Alper, formayı çok yüksek ihtimalle Salih Uçan'a kaptıracak.

    ADVOCAAT NE DEMİŞTİ?

    "Herkes mutsuz ve kızgın. Bunu anlayabiliyorum. Fenerbahçe gibi bir kulüpte ikisini kendi evinizde oynadığınız ilk 3 maçta 1 puan almak kabul edilebilir bir şey değil. Kendimizi geliştirmeliyiz. Aynı zamanda isimlere bakmadan, bizim için doğru şeyleri verebilecek, bu takım için çalışmak isteyenlerin olduğu doğru takımı yapmamız gerekecek. Zenit'te de ilk 5 maçta 2 puan almıştık ama öyle bir an geldi ki çok popüler olmayan kararlar vermek zorunda kaldım. O kararlarımın ardından işler iyi gitmeye başladı. Muhtemelen burada da aynısını yapmam gerekecek."

    ZENİT'TE NE OLMUŞTU?

    F.Bahçe'de lig tarihinin en kötü sezon başlangıcını (2 yenilgi, bir beraberlik, bir puan) yaşayan Dick Advocaat, Zenit'teki görevine 26 Haziran 2006'da Vlastimil Petrzela'nın yerine gelmiş ve ilk 5 maçında; Dinamo Moskova ve FK Moskova ile 0-0 berabere kalırken, Torpedo'yu 2-1 yenmiş, Dinamo Moskova ile 2-2 berabere kalırken, 5. maçında Shinnik'i 1-0 mağlup etmişti.

    FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

    Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, İsmail, Mehmet, Salih, Souza, Lens, Sow, Volkan Şen

    HAKEM RUMEN

    UEFA Avrupa Ligi'nde Zorya- Fenerbahçe maçını Romanya'dan Istvan Kovacs yönetecek.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Dick Advocaat Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

    MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

    MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

    '7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

    "7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title