Haberler

Adana'da Derbi Öncesi Dostluk Yemeği

Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında, 25 Kasım Pazar günü Adana Demirspor ile Adanaspor arasında oynanacak derbi maç öncesinde her iki takımın taraftarları dostluk yemeğinde buluştu.

Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında, 25 Kasım Pazar günü Adana Demirspor ile Adanaspor arasında oynanacak derbi maç öncesinde her iki takımın taraftarları dostluk yemeğinde buluştu.

Kentteki bir restoranın sahibi Ali Arslan, derbi maç öncesinde mavi-lacivertli ve turuncu-beyazlı bir grup taraftarı organize ederek, işletmesinde bir araya getirdi.

Taraftarlar aynı masada yemek yedikten sonra, birbirlerine çiçek sundu, derbi öncesinde dostluk mesajları verdi.

Ali Arslan, yemeğin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentin her iki takımını da sevdiğini, Adanasporlu olduğunu ancak Adana Demirspor'un maçlarına da gittiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Adanaspor ile Adana Demirspor arasında savaşa gider gibi derbi oluyor. Bu yakışmıyor. Biz başka bir yerden gelmedik, bu vatanın çocuğuyuz. Burada iki takım var, derbimiz de güzel. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş'tan güzel ama savaşa gider gibi gidiliyor. Olmaz kardeşim, bu barış yemeğini vermemin nedeni bir mesaj. Hep beraber bir olalım, dostluk mesajı verelim, kardeşçe yan yana oturalım. Herkesten sükunet bekliyorum."

Adanaspor taraftarı Mehmet Ayyıldız, pazar günü oynanacak derbinin öneminden bahsederek, "Unutmayalım ki ne olursa olsun hayat devam edecek. Bu nedenle hiçbir olayın olmayacağı, dostluğun kazanacağı Adana'ya yakışır bir derbi oynanmasını istiyorum." ifadesini kullandı.

Adana Demirspor taraftarı İbrahim Keskin de dostluk mesajı vermek için bir araya geldiklerini vurgulayarak, "İstanbul derbilerini de görüyoruz. Biz Adana'yı örnek göstereceğiz. Pazar günü herkesin bizi izlemesini istiyoruz, gerçekten örnek olacak davranış sergileyeceğiz. İnşallah iyi geçecektir." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Adana Demirspor DOST Partisi Spor Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title