Haberler

Acun Ilıcalı'nın teklifi kabul edildi! Abdülkadir Ömür, Türkiye'den ayrıldı

Güncelleme:

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile sözleşme imzalamak için Türkiye'den ayrıldı.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Trabzonspor'da gözden çıkarılarak kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür'ü kadrosuna katıyor.

İSTANBUL'DAN AYRILDI

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Abdülkadir Ömür, Hull City ile sözleşme imzalamak için İstanbul'dan ayrılarak İngiltere'ye uçtu.

"TEMASLARIMIZ SÜRÜYOR"

Acun Ilıcalı, Abdülkadir Ömür'e olan ilgilerine ilişkin olarak, "Abdülkadir Ömür'le temaslarımız sürüyor. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan sağ olsun çok yardımcı oluyor. Abdülkadir yurt dışında oynamak istiyor, ayrıca Abdülkadir'in çok fazla bir meblağya transfer olacağını düşünüyorum başka takımlara o potansiyeli var. Trabzonspor içinde yüksek bir sonraki satıştan pay ile bu transferi bitirmek istiyoruz. Trabzonspor'da kazansın istiyoruz. Olumlu devam ediyor görüşmeler ama imzayı daha etmedik. Türkiye'den başka transfer düşünmüyoruz." demişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdülkadir Ömür Acun Ilıcalı Trabzonspor Hull City Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

10 Kaplan:

Bu cocugu kaybetmenin lüksü var mı tirabzonda

9
2
yanıtYanıtla
MES:

muhtelemen ts gs maçındaki şikeyi kabul etmemiş olabilir ki tüm sezon ilk 11 oyunda olan adamı apar topar hem maç kadrosundan çıkarıp hemde 2. lig takımına şutluyorlar. 20 milyon eurolardan bahsediyorlardı geçen sezon bu sene ne değişti? şikenize taş mı koyduda bu çocuğu harcadınız 1 maçta. yatacak yeriniz yok.

yanıt10
yanıt19
Abdullah Civelek:

Trabzon Spor bahis le para kazanan bir şirket oldu artık yazik

6
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title