Haberler

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Cengiz Ünder'i Messi ve Salah'a Benzetti

Türkiye Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Roma'da forma giyen genç oyuncu Cengiz Ünder'i öve öve bitiremedi. Lucescu, "Cengiz'de Messi ve Salah'taki gelişimi görüyorum." dedi.

Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Roma'da oynayan Milli yıldız Cengiz Ünder hakkında açıklamalarda bulundu.

İtalya basınına konuşan Lucescu, ''Roma'nın oynadığı her maçta Cengiz'i izliyorum. Zaten Milli Takım için izlemek zorundayım. Her maç kendisini geliştiriyor. Önünde parlak bir gelecek var. Hem kalitesi hem de oyun tarzıyla Muhammed Salah'a benziyor.'' diye konuştu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Cengiz Ünder'i Messi ve Salah'a Benzetti

''CENGİZ'DE MESSİ VE SALAH'I GÖRÜYORUM''

Salah ile Cengiz'i kıyaslayan Lucescu, ''İkisi arasında 5 yaş fark var. Cengiz'in daha çok tecrübe kazanması gerekiyor. Salah, Cengiz'in yaşında nasıldı? Önce ona bakmak lazım. Cengiz, birkaç yıl daha böyle giderse o zaman Salah ile kıyaslayabiliriz. Ancak Cengiz'in Salah'tan daha hızlı olduğunu söyleyebilirim ve mükemmel bir şut yeteneği var. Dar alanlarda hızlı düşünüp top kontrolünü geliştirmesi gerekiyor. Cengiz'de Messi ve Salah'taki gelişimi görüyorum. Sahanın kenarında başlayıp merkeze kayıyor. Sol ayaklı futbolcuların bu şekilde sahanın her alanına hakim olması gerekiyor.'' dedi.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mircea Lucescu Lionel Messi Cengiz Ünder Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (4)

Baron:

İnşallah arda gibi olmaz kendini bilir

5
0
yanıtYanıtla
Spor Yazarı Cüneyt:

Cengiz Performansının Yüksek Olmasını..Müslümanlığının Gereklerini Yerine Getirdiginden Kaynaklandığını Bana Söyledi.

5
0
yanıtYanıtla
Tabiyat:

Düdük

yanıt0
yanıt0
Tabiyat:

Katılıyorum boxulmszzsa daha iyii de olur

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title