Haberler

A Milli Takım'da Altay Bayındır ile Halil Dervişoğlu açıklamalarda bulundu

Güncelleme:

Altay Bayındır: Kim oynarsa havlu tutar terini silerizHalil Dervişoğlu: Takıma faydalı olduğumu düşünüyorumTolga YILDIRIM- Namık Kemal KILINÇ - Mehmet KILIÇASLAN /ANTALYA, - Azerbaycan ile oynanan özel maçta ilk kez milli formayı giyen Halil Dervişoğlu ile Altay Bayındır, A Milli Takımın, UEFA...

Altay Bayındır : Kim oynarsa havlu tutar terini sileriz

Halil Dervişoğlu: Takıma faydalı olduğumu düşünüyorum

Tolga YILDIRIM- Namık Kemal KILINÇ - Mehmet KILIÇASLAN /ANTALYA, - Azerbaycan ile oynanan özel maçta ilk kez milli formayı giyen Halil Dervişoğlu ile Altay Bayındır, A Milli Takımın, UEFA EURO 2020 öncesinde Antalya'da Regnum Carya Otel'de gerçekleştirdiği kampta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ay-Yıldızlı formayı giydiği için büyük gurur yaşadığını vurgulayan kaleci Altay Bayındır, "Ay yıldızlı formayla ilk maçımı oynadım. Niceleri olmasını istiyorum. Kalben ve bedenen elimden gelen mücadeleyi milli takım için sergileyeceğim. Gine maçı var. Tek konsantrasyonumuz bu maç. An an gidip sonraki maçlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Çıktığımız yolda ülkemizi en iyi şekilde gururlandırmayı diliyorum" diye konuştu.

Azerbaycan maçında sakatlanıp, oyundan çıkmak zorunda kalan Altay, ayağında ciddi problem olmadığını ve tedavinin devam ettiğini dile getirdi. Fenerbahçe'de sezon içinde geçirdiği sakatlığı erken teşhis, doğru tedavi ve kendisine dikkat ederek kısa sürede atlattığından bahseden Altay, zaman zaman tedbir amaçlı bandaj kullandığını belirtti.

Altay, milli takımdaki genç başarılı kaleciler arasındaki forma rekabeti hakkındaki soruya şu cevabı verdi: "Bizler milli takım oyuncularıyız. Ülkemizin sınırları içerisindeki güzide takımlardan buraya geliyoruz. Rekabet saha içinde olmazsa olmaz. Oyuncu gelişimi için çok önemli. Biz de elimizden geldiği gibi mücadele ediyoruz, sahada görev aldığımız süreçte elimizden geleni yapıyoruz. Saha içi rekabetin yanı sıra saha dışı dostluğumuz var. Çalışıyoruz mücadele ediyoruz. Ay-Yıldızlı formada, burada 4 kaleciyiz, takım arkadaşıyız. Kim oynarsa havlu tutar terini sileriz. Biz oynadığımız zaman da bize bunu yapılmasını bekleriz."

Milli takım formasıyla büyük başarılar yakalayan Rüştü Reçber hakkında görüşlerini belirten Altay, "Rüştü Reçber bizim efsanemiz. Uzun yıllar milli formayı terletti. Biz de kendi hikayemizi yazıyoruz. Şu ana kadar elde edilen başarıların üzerine çıkmak hedefimiz. Yapacağımız saha içine ve o ana odaklanmak. Geçmişte ya da gelecekte yapacaklarımız değil, şimdiye odaklanmak hedefimiz. İnşallah geçmişteki başarıları artırırız" diye konuştu.

Gazetecilerin, Avrupa Şampiyonası hedefi sorusuna Altay şöyle cevap verdi: "Milli takımda oynadığımız için buranın en üst noktasındaki başarıya odaklıyız. Geleceği göremiyoruz ama gelecek için mücadele ediyoruz. Ülkemize en iyi gururu, geçmişte yaşattığımız gururun üzerine çıkarmak istiyoruz. Çok iyi potansiyeli olan takımız. Ülkemize yaşatılan gururların üzerine çıkarak daha fazla gurur yaşatma imkanımız olmasını diliyorum. Her maçtaki rakiplerimizin analizini yapıyoruz. İtalya güçlü rakip. Oynayacağımız her maç, her rakip dikkate değer takımlar. Futbolda ana konsantre olmak gerekiyor. Rakibimizi iyi analiz ediyoruz. Önümüzdeki zamanda en iyi analizi yapıp sahaya çıkıp kazanmak için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz."

Altay, milli takımı destekleyenlerin her zaman desteğine layık olmak için mücadele ettiklerini söyledi. Takım bütünlüğünü bozmadan, tek yürek olacak desteğin sunulmasını talep eden Altay, kendilerine gösterilen desteği başarılarla taçlandırmak istediklerini vurguladı.

HALİL DERVİŞOĞLU: TAKIMA FAYDALI OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM

Galatasaray'daki başarısıyla A Milli Takım kampında yer alan ve Azerbaycan maçında ilk kez giydiği milli formayla gol atan Halil Dervişoğlu, teknik direktör Şenol Güneş'e kendisine güveninden dolayı teşekkür etti. Milli takımda ilk golünü attığı için mutlu olduğunu anlatan Halil, daha çok gol atmanın nasip olmasını diledi. Halil Dervişoğlu, sonraki maçlarda da oynayıp, iyi performans sergileyip, gol atarak takıma katkı sağlamak istediğini söyledi. Halil Dervişoğlu, gazetecilerin hangi mevkide daha rahat oynadığı yönündeki sorusuna, şu cevabı verdi: "Benim mevkim santrafor, en rahat orada oynuyorum. Solda ya da sağda oynadığım da var. Benim için fark etmez. Hocam sağda, solda, santrafor arkası, ne derse orada oynarım. Santrforlar arasında çok iyi oyuncularımız var, Burak Yılmaz, Enes Ünal. Ben de elimden gelenin fazlasını yapıyorum. Ben de daha fazla katkı sağlayıp o seviyeye gelmek istiyorum. Onlar da iyi santrfor ben de alttan gelerek o seviyeye yükselmek istiyorum."

Ligde bu sezon Galatasaray'daki performansını değerlendiren Halil, takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu ile milli takım kampında yer almanın çok güzel olduğunu söyledi. Galatasaray'da Kerem ile yedek kulübesinde yer alıp, sonrasında forma şansı bulduklarını aktaran Halil, "Forma şansı bulup değerlendirdik. A Milli Takım nasip oldu. Takım arkadaşınla böyle bir yere gelmek çok güzel. Galatasaray'a ilk geldiğimde fazla dakika bulamadım. Sonra Fatih hocam forma şansı verdi. İyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Şampiyon olsak daha iyi olurdu. Genel olarak takıma faydalı olduğumu düşünüyorum" diye konuştu.

Halil, milli takım maçlarında ellerinden geleni yapıp, kazanarak kendilerini destekleyenleri mutlu etmek istediklerini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Altay Bayındır Milli Takım Altay Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title