Haberler

A Milli Futbol Takımı, Konya'da

Güncelleme:

Letonya ve Hollanda ile karşılaşacak ay-yıldızlı ekibi coşkulu bir taraftar topluluğu karşıladı.

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 3 Eylül'de Letonya, 6 Eylül'de de Hollanda ile yapacağı karşılaşmalar için Konya'ya geldi.

MEŞALELERLE KARŞILANDILAR

Özel uçakla Konya Havalimanı'na gelen Ay-yıldızlı kafileyi, çok sayıda taraftar, meşalelerle karşıladı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki milli takım kafilesine, sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, teknik heyet ve oyuncularla hatıra fotoğraf çektirdi.

TERİM TARAFTARLARI SELAMLADI

Terim, havalimanında kendilerini bekleyen taraftarları selamladı. Milli takım daha sonra otobüsle konaklayacağı otele gitti. A Milli Takım, Letonya maçının hazırlıklarını yarın Büyükşehir Belediyesi Torku Arena Stadı'nda yapacağı antrenman ile tamamlayacak. Ay-yıldızlılarda, Fatih Terim de idmandan önce statta bir basın toplantısı düzenleyecek.




Kaynak: AA / Spor

Fatih Terim Hollanda Letonya Konya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (12)

Can:

Terimdeki havaya bak sanki dünya kupasini almis

8
0
yanıtYanıtla
12 kigi:

Bunlara kizmayin oraya gelip karsilayan zibidilere bakin millet olarak % 95 aptaliz .herseyde böyle degilmi siyaset ,spor degmeyenlere çok değer veriyoruz .hadi yalan deyin

4
3
yanıtYanıtla
batmanli fatih mandalina:

Fatih terim kadar başarısız olupta imparator lakaplı biri daha varmı şu dünyada?

4
2
yanıtYanıtla
emre:

şu terim bedava dan para kazanıyor yazık valla

3
0
yanıtYanıtla
emre:

cenk tosunu neden milli takıma almadığı konusunda açıklama yapmalı türk milletine

2
0
yanıtYanıtla
OSMANLI TORUNU:

İÇİMİZDEKİ HAİNLER SUSUN MİLLİ TAKIMI DESTEKLEYİN DESTEKLEMEYENLER DEFOLSUN GİTSİN. .

0
2
yanıtYanıtla
GFB:

YARAMAZ SIN LAN FAİH SEN

1
0
yanıtYanıtla
12 kigi:

Heyt savulun yolu açın uyusun ki rakipleri iyi analiz etsin yoksa ne olur halimiz yallah

1
0
yanıtYanıtla
Barış:

Bu ne kadar reklam anlamadım. Vidyo başlarken reklam vidyo 10 sn ilerledi reklam sonra bir daha. . . İzlemeyelim haberleri zaten direk kapatır oldum. Bu kadar da değil olmaması lazım. 1 saat sitenizde haber okusam her seferinde aynı reklamı göre göre tiksindim alacak olsam gidecek olsam da gitmeyi düşünmüyorum. Bu nedir arkadaş.

1
0
yanıtYanıtla
ErenTÜRK:

PERŞEMBE VE PAZAR günü bol gollü zevkli maçlar izleriz inşallah. .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title