Haberler

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları için Macaristan ve Avusturya ile özel maçlar oynayacak

Güncelleme:

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası finalleri öncesi hazırlıklarını sürdürmek amacıyla Macaristan ve Avusturya ile deplasmanda özel maçlar yapacak. Macaristan ile olan maç Budapeşte'de, Avusturya ile olan maç ise Viyana'da gerçekleşecek.

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası finalleri hazırlıkları kapsamında gelecek ay Macaristan ve Avusturya ile deplasmanda birer özel maç oynayacak.

İlk olarak 22 Mart Cuma günü Budapeşte'de yer alan Puskas Arena'da Macaristan ile karşılaşacak ay-yıldızlılar, 26 Mart Salı günü ise Viyana'daki Ernst Happel Stadyumu'nda Avusturya ile mücadele edecek. Avusturya - Türkiye karşılaşması TSİ 22.45'te başlayacak, Macaristan - Türkiye müsabakasının başlama saati ise daha sonra duyurulacak.

Teknik direktörlüğünü 2018 yılından itibaren İtalyan teknik adam Marco Rossi'nin üstlendiği Macaristan, EURO 2024 finallerinde Almanya, İskoçya ve İsviçre ile birlikte A Grubu'nda mücadele verecek.

Alman teknik direktör Ralf Rangnick'in teknik direktörlüğünü yaptığı Avusturya ise EURO 2024 finallerinde Fransa, Hollanda ve play-off A yolundan gelecek üçüncü takımla beraber D Grubu'nda yer alıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

A Milli Futbol Takımı Macaristan Avusturya Budapeşte Viyana Avrupa Şampiyonası Maç Teknik Direktör Milli Takım Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title