Haberler

    9 Ayda 3 Seçim

    Beşiktaş camiasını gelecek aydan itibaren hareketli günler ve genel kurullar bekliyor.

    SERDAR SARIDAĞ

    Siyah-beyazlılar, 15 Eylül'de tüzük tadil kongresini gerçekleştirecek, hemen bir gün sonra da yeni başkan ve yönetimini seçecek. Koltuğa oturan isimler, 2019'un mayıs ayında ise görevi bırakmak zorunda kalacak ve bu kez olağan genel kurulla yönetim göreve gelecek.

    Beşiktaş Yönetimi, olağanüstü genel kurul için 16 Eylül tarihinde karar kılarken, siyah-beyazlıları 9 ay içerisinde üç genel kurul bekliyor. Siyah-beyazlı yönetimin önceki günkü yönetim kurulu toplantısında neden seçim kararı aldığı konusunda açıklamada bulunan Başkan Fikret Orman, "Arkadaşlar ülkemizde derin bir kriz var. Bizim de enerjimiz çok düşük... Beşiktaş'ı hızlandırmak, daha etkili çalıştırmak için yeni bir yönetime ve çok ciddi bir enerjiye ihtiyacımız var. Sürekli birbirinizle kavga ediyorsunuz ve enerjinizi boşa tüketiyorsunuz" diye konuştu.
    Erdal Torunoğulları dışında diğer yöneticilerin yer aldığı toplantıda sadece bir değil, iki kongre kararı alındı. İlk etapta tüzükte değişiklik yapılarak 2018 yılının sonlarına doğru tek seçim yapmayı planlayan siyah - beyazlı yönetim bu fikrinden vazgeçti. Ancak tüzük tadil kongresinin de 15 Eylül'de gerçekleşmesine karar verildi. Tüzükte yapılacak değişikliğin bir gün sonrasında ise normal seçim gerçekleşecek. Bu yönetimin de 9 aylık olacağı, siyah-beyazlıların mayıs ayında bu kez olağan genel kurulla yeni başkan ve yönetimini seçeceği belirtildi.

    Seçime gireceğini ilan eden Orman'ın, Serdal Adalı, Muzaffer Nasıroğlu, Ahmet Kavalcı ve Hacı Sabancı gibi isimlerle şi mdiden temas kurmaya başladığı öğrenildi.
    'Başkanın kararını doğru buluyorum'

    Yeni yönetimde yer alacağı söylenen Beşiktaş eski Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Kavalcı, Başkan Fikret Orman'ın aldığı seçim kararının doğru olduğunu söyledi.
    Radyospor'a konuşan Kavalcı, "Başkanın kendi düşüncesidir. Ben henüz kendisi ile görüşmedim. Başkan bir anda karar aldı. Başkanın kararını doğru buluyorum. Heyecanını kaybeden arkadaşların yerine başka arkadaşlar gelebilir. Yeni yönetim için hayırlısı diyelim henüz başkan ile konuşmadım" dedi.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Beşiktaş Eylül Spor Haberler

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

    Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

    Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

    Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

    Bakmadan Geçme

    Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

    CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title