Haberler

2 yıldır futboldan uzak olan Tahir Karapınar, Fenerbahçe'den aylık 20 bin TL kazanacak

Güncelleme:

Altyapı koordinatörlüğüne getirilen Pro-lisanslı Tahir Karapınar'ın teknik heyet ile birlikte sezonun kalan kısmında sahada olacağını açıklayan Fenerbahçe'de hedef, Türkiye Kupası'nı kazanmak ve Avrupa biletini alabilmeyi hedefliyor. 2 yıldır futboldan uzak olmasıyla dikkat çeken Karapınar, F.Bahçe'den aylık 20 bin TL kazanacak.

Fenerbahçe'de sezonun kalan 8 haftasında takımın başında Tahir Karapınar olacak. Takımın başına teknik direktör olarak pro-lisans sahibi bir teknik adam çıkarmak zorunda olan Fenerbahçe tercihini Karapınar'dan yana kullandı. Pro-lisans sahibi Serdar Dayat'ın ise kulüpteki görevine son verildi.

SEZON SONU ALTYAPININ BAŞINA

Futbol akademi altyapı koordinatörü olarak görevine getirilen Karapınar için, "Sezonun kalan bölümünde Futbol A Takımımızın teknik heyeti ile birlikte sahaya çıkacaktır" açıklaması yapıldı.

2 YILDIR FUTBOLDAN UZAK

Karapınar'ın hoca olması taraftarların tepkisine neden oldu. Karapınar'ın son olarak 2017-18 yılında Konya spor'da yardımcı hocalık görevi yaptığı ve 2 yıldır da saha içinden uzak kaldığı görüldü.

20 BİN TL KAZANACAK

Tahir Karapınar futboldan uzak kaldığı dönemde İzmir Gazetesi'nde spor yazıları yazdı. Tahir Karapınar'ın aylık 20 bin TL kazanacağı ifade edildi.

SERDAR DAYAT GİTTİ

Tahir Karapınar'ın göreve gelişiyle birlikte altyapı organizasyonunda da değişikliğe gidildi. Yönetimin, altyapı sorumlusu Serdar Dayat ile yollar ayırdığı iddia edildi. Dayat'ı eski sportif direktör Damien Comolli göreve getirmişti.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

2004-2005 Altay Yardımcı antrenör

2005-2006 Altay Altyapı koordinatörü

2007-2008 Altay Yardımcı antrenör

2009 Altay Teknik direktör

2011-2012 G.Antep Yardımcı antrenör

2013-2014 Manisaspor Yardımcı antrenör

2017-2018 Konyaspor Yardımcı antrenör

2020 F.Bahçe Geçici teknik direktör

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tahir Karapınar Fenerbahçe Karapınar Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

KUŞÇU MEMO:

adamın başına resmen talih kuşu kondu torpili sağlam yerden demekki

1
1
yanıtYanıtla
Ahmet:

Keşke maaş açıklanmasaydı bir anda her şey bitti Başkan kendi şirketine genel müdür alsa asgari ücret mi verir eski işçi genel müdürden fazla mı maaş alır o zaman şirketi nasıl yönetecek kimse takmaz adamı şimdi futbolcu aylık bir milyon lira alan var takım da hoca aylık yirmi bin lira alacak nasıl otorite sağlayacak birde sezon sonuna kadar dersen hoca başlamadan biter de söyleyemez birde iki yıldır çalışmamış heyecanı bile yoktur dört hoca gönder ama iyi şeyler yap haklı çık topluma

1
0
yanıtYanıtla
Atilla Candoğan:

Tahir Karapınar ismi gündeme gelmeden önce, Fenerbahçe yönetiminin pro lisans sahibi eski Fenerli futbolculardan, kimlere teklif götürdüğünü ve ne cevaplar aldıklarını, anlaşılması takdirde kaç para maaş istediklerini bilen var mı? İnsanlar her zaman bardağın boş tarafına bakmayı seviyor, koskoca Fenerbahçenin, dünyanın en büyük futbol kulüplerinden biri olan Fenerbahçenin, Tahir Karapınar gibi birini alt yapı koordinatörü olarak göreve getirmesini, "demek ki adamda birşeyler görmüşler ki getirmişlar" diye, neden düşünülmez? Fenere gelmek için saha kenarında taklalar atan, kulis yaparak, kapısını çalmadığı siyasetçi bırakmayan, utanmasa birleşmiş milletlerden yardım isteyecek olan hocanın, Fenerden kaç para maaş istediğini biliyormusunuz? Eğer Feneri çok düşünüyorsanız, ön yargılarını 8 hafta sonraya erteleyin, bir an önce şu lanet sezondan, hep birlikte kurtulalım.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title