Haberler

Spor Muhammet Demir Robinho İyi Bir Oyuncu, İyi Bir Karakterdi

Spor (ÖZEL) Muhammet Demir : "Robinho iyi bir oyuncu, iyi bir karakterdi"

"Ligde bulunduğumuz konumdan memnunuz"

"Kendimi iyi hissediyorum"

"Her Türk futbolcu milli takımda olmayı ister"

"Kendim için belirlediğim bir gol sayısı var"

İbrahim ALİOĞLU - Olgucan KALKAN / ANTALYA, (DHA)

Demir Grup Sivasspor'un golcü oyuncusu Muhammet Demir, ilk yarı değerlendirmesinden, ikinci yarıdaki hedeflere, Robinho'nun ayrılışından, milli takıma kadar birçok konuda Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

"LİGDE BULUNDUĞUMUZ KONUMDAN MEMNUNUZ"

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısı tamamlanırken iyi bir çıkış yakaladıklarına değinen Demir, "İlk yarıyı sondan başlayarak söyleyeyim güzel tamamladık. Bir Galatasaray yenilgisi olabilir ama bizim için son haftalar gayet iyi geçti. Bulunduğumuz pozisyondan gayet memnunuz. Ligin ikinci yarısında daha yukarılara nasıl çıkabiliriz, ona bakacağız" diye konuştu.

"KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM"

Formasına uzak kaldığı dönemde motivasyonunun düştüğünü ve şu anda form yakaladığına vurgu yapan forvet oyuncusu, "Uzun zamandır oynamıyordum. Gerek sakatlıklar, gerekse bazı problemler yaşadım. Ama bunları atlattım. Her oyuncu oynadıkça açılır ama forvet oyuncuları biraz daha farklıdır. Gol atması, oyuna adapte olması açısından oynaması önemlidir. Ben de adapte oldukça kendimi çok daha iyi hissediyorum" dedi.

"ROBİNHO İYİ BİR OYUNCU İYİ BİR KARAKTERDİ"

Demir, Süper Lig'in ikinci yarısında Medipol Başakşehir forması giyecek olan eski takım arkadaşı Robinho için de, "Kendi adıma herhangi bir problem görmüyorum. Takım olarak Robinho'lu ve Robinho'suz kazandık. Gerçekten iyi bir oyuncu ve iyi bir karakterdi. Her şeyden önce çalışkan bir oyuncuydu. Birçok özelliğine açıkçası hayranım. Büyük takımlarda oynamış çok sevdiğim bir arkadaşımdı. Ona bundan sonraki hayatında başarılar dilerim. Biz de çok iyi bir takımı. Onun yerini dolduracak çok arkadaşımız var. Sonuçta takım oyunu oynuyoruz. Yeni transferlerimiz de gelecek ve çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"HER TÜRK FUTBOLCU MİLLİ TAKIMDA OLMAYI İSTER"

Milli takım forması giymek için form yakalaması gerektiğini belirten Demir, "Ülkesini ve bayrağını seven her Türk futbolcusu milli takımda olmayı ister. Bunun cevabı bellidir. Bunun için şu an erken olduğunu düşünüyorum. Milli maçlara daha var. Ben de form tuttukça, iyi bir form yakaladıktan sonra ülkeme, milli takıma hizmet etmek isterim. Öyle olursa ne büyük bir şeref" şeklinde konuştu.

"ONLAR İÇİN MUTLU OLUYORUM, ORADA OLAMADIĞIM İÇİN İSE MUTSUZUM"

Milli takımda bir çok arkadaşının forma giymesinden dolayı mutlu olduğuna değinen Demir, "Bir çoğu benim takım arkadaşım. Alt yapılardan ve milli takımlardan bir çok oyuncu arkadaşım. Hepsini çok çok beğenerek izliyorum. Bence güzel bir yapılanma var ve bu yapılanmanın içinde tabii ki olmak isterim. Hem onlara hem takıma desteğim olur. Onlar için ayrıca mutlu oluyorum, orada olamadığım için de ayrıca mutsuz oluyorum. Bunu en kısa zamanda telafi etmek isterim. Bunun için de elimden geleni yapacağım" dedi.

"KENDİM İÇİN BELİRLEDİĞİM BİR GOL SAYISI VAR"

Ligin sonuna kadar elinden gelenin en iyisini vermeye gayret göstereceğini söyleyen Demir, "Hayatım boyunca 'şu kadar gol atarım' diye bir sayı hiçbir zaman vermedim. Kendi içimde belirlediğim bir sayı ve bir düşünce var. Ama atabildiğim kadar gol atmayı ve takıma faydalı olmayı düşünüyorum. İnşallah kazasız belasız elimden geleni yaparım" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Muhammet Demir Robinho Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title