Haberler

Spor Fenerbahçe - Afyon Belediyespor Maçının Ardından

Spor Fenerbahçe - Afyon Belediyespor maçının ardındanCan Sevim: "Bizim için çok zor oldu"Zeljko Obradovic: "Taraftarımıza teşekkürler""Oyuncularım bunu hak ediyor"Fatih UZUNER - Kaan ÜLKER / İSTANBUL,(DHA)Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 11'inci haftasında Fenerbahçe sahasında...

Spor Fenerbahçe - Afyon Belediyespor maçının ardından

Can Sevim: "Bizim için çok zor oldu"

Zeljko Obradovic: "Taraftarımıza teşekkürler"

"Oyuncularım bunu hak ediyor"

Fatih UZUNER - Kaan ÜLKER / İSTANBUL,(DHA)

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 11'inci haftasında Fenerbahçe sahasında Afyon Belediyespor'u 92-68 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından iki takım başantrenörleri basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe gibi çok kuvvetli bir takıma karşı oynadıklarını belirten Can Sevim, "Öncelikle Fenerbahçe çok kuvvetli bir takım. Kendileri hem lig hem de Eurolegue'de boy gösteriyor. 5 numaralı bölgede eksiklerimizin olması bize Fenerbahçe karşısında sıkıntı yaşattı. Elimizden geldiğince maçın içinde kaldık ama bu bizim için çok zor oldu. Artık önümüzdeki maçalara bakacağız" dedi.

OBRADOVİC: "TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜRLER"

Herkese oynama fırsatı verdiğini ve önlerindeki zorlu bir fikstürden ötürü bazı oyuncularını dinlendirdiğini belirten Obradovic, "Maçın sonundaki atmosferden bahsetmek istiyorum. Çok güzeldi. bu yüzden taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Maç çok iyiydi ve Afyon'a çok iyi çalıştık. Çünkü Pick and pop oyunu oynamayı seven oyuncular var. Bu da karşı takımdaki oyuncuların üç sayı kullanması demekti. Biz de buna çalıştık. Çok zorlu bir programımız var. Salı günü CSKA Moskova maçına hazır olmamız gerekiyor. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Ayrıca Afyon Belediyespor'u da tebrik ediyorum. Eksik oyuncularına rağmen iyi bir oyun sergilediler" ifadelerini kullandı.

"OYUNCULARIM BUNU HAK EDİYOR"

Salonun dolu olmasını gerektiğini ve bunu hak ettiklerini aktaran Obradovic, "Milano maçında çok güzel bir atmosfer vardı. Umarım CSKA maçında da olur. Amacımız 1'inciliği korumak. Kime karşı oynarsak oynayalım salon dolu olması gerekir. Özellikle belirtmek isterim ki 5 yıldır gösterdiğimiz performanstan dolayı oyuncularım bunu hak ediyor" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ivan Obradovic Fenerbahçe DHA Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title