Haberler

Sosyal medya fenomeni Ali Umut Zabun "Kanatların Üşümesin " ile 25 Kasım'da tüm dijital platformlarda yerini alacak

ilandır
Güncelleme:

1997 yılında İstanbul'da doğan Amasya'lı isim, 2004 yılında müzikle tanıştı ve çeşitli müzik eğitimleri aldı. Ali Umut Zabun ilk şarkısı "Şarkılarım Hep Sen " demişti ve dinliyenlerini hüzünlendirmişti. Yeni şarkısı "Kanatların Üşümesin" ile genç müzisyen daha hareketli, pop ve rock arasında gidip gelen bir şarkıyla karşımıza çıkacak .

Söz ve müzikleri kendine ait olan şarkıcının, arenjörlügünü Emre Barut üstleniyor. "Kanatların Üşümesin"i samimi ve sıcak bir klip tamamlıyor. Elektro gitarda ; Ege Arda , bass gitarda Bora Akyıldız , davulda Yiğit Türker , kamera arkasında Emin İnci eşlik ediyor. BeSoundproductuion etiketi ile Netd müzikte boy gösterecek şarkı ile genç sanatçının müzik piyasasında adından söz ettireceği düşünülüyor.

Kanatların Üşümesin Sözleri ;

Biz kalplerimizden yanlışları çıkardık doğrular için

Geriye sadece boş boş boş Boşlar kaldı

Gel ben seni seveyim seveyim

Başına tatlı bi bela öreyim

Mevsimler soğudu sen sevmessin

Kulakların üşümesin

Gel ben seni seveyim seveyim

Başına Tatlı Bi bela öreyim

Son Öptügünde yazdı tenin Soğuk ayazdı

Dudakların üşümesin

Yalnızlık içimde bi boşluk

Gelmesin bana cıvık aşk mutluluk

Sen gel boşluklarımı aşkınla doldur.

Yalnızlığilıma düşse bi cemre

Bakışları gibi ısıtsa keşke

Aşk bu tek hece nası bi çile

Çıkılmaz bilmece

Gel Ben Seni Seveyim Seveyim

Basina Tatli Bi bela öreyim

Mevsimler Sogudu sen sevmessin

Kulakların Usumesin

Gel Ben Seni Seveyim Seveyim

Basina Tatli Bi bela öreyim

Son öptügunde yazdı tenin soğuk ayazdı

Dudakların üşümesin

Upuzun bir yaşam yok dünyada

Karanlığım aydınlansın yanında

Bu nası bi hikâye büyük palavra

Tersine yüzüyorum aşk koylarına

Gel ben seni seveyim seveyim

Başına tatlı bi bela öreyim

Mevsimler soğudu sen sevmessin

Kulakların üşümesin

Gel ben seni seveyim seveyim

Başına Tatlı bi bela öreyim

Mevsimler soğudu sen bi meleksin

Kanatların üşümesin

Ege Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
title