Haberler

Son Şampiyon Bursaspor, Yeni Sezonun Startını Verdi Son Şampiyon Bursaspor, Yeni Sezonun Startını Verdi

Kaptan Ömer Erdoğan: "daha Sağlam Bir Bursaspor Olacak"

KAPTAN ÖMER ERDOĞAN: "DAHA SAĞLAM BİR BURSASPOR OLACAK"

İNSUA: "BURADA OLMAKTAN MUTLUYUM"

Şampiyon Bursaspor 2010-11 sezonu hazırlıklarına Özlüce Tesisleri'nde akşam saatlerinde yapılan antrenman ile start verdi.

Bu yıl Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Yeşil-Beyazlı ekipte yeni sezon hazırlıklarına son transferler İnsua, ve Harun Tekin de katıldı. Vederson ise 2 gün sonra takıma katılacak.

Bursaspor yeni sezon hazırlıklarına bir buçuk aylık tatilin ardından Özlüce Tesisleri'nde başladı. Taraftarların da yoğun ilgi gösterdiği ilk çalışma teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirildi. Antrenmana 2 gün izinli olan Vederson katılmazken, yeni transfer İnsua ve kaleci Harun Tekin çalışmalara katıldı. Ayrıca altyapıda görev yapan 3 futbolcu da A takımla birlikte antrenmana çıktı.

Antrenman öncesinde teknik heyet ve futbolcular ile yöneticiler yeni sezon öncesi kurban keserek dua ettiler. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam antrenman sahasında basın mensupları ile tek tek tokalaşarak yeni sezonun herkese hayırlı olması dileklerini iletti. Daha sonra antrenman sahasında kaptan Ömer Erdoğan, İnsua ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

ÖMER ERDOĞAN: "DAHA SAĞLAM BİR BURSASPOR OLACAK"

Kaptan Ömer Erdoğan yeni sezonun ligdeki rakiplerine ve kendilerine hayırlı uğurlu olmasını diledi. Ömer, "İnşallah az sakatlıklı ve güzel bir sezon geçiririz. Bizim açımızdan geçen sene çok güzel bir şampiyonluk yaşadık. Bu ünvanı korumak için bugün start veriyoruz. Uzun bir hazırlık dönemi geçireceğiz. Lige çok hazır bir şekilde girip Bursaspor'u yine layıkıyla en iyi şekilde temsil ederiz" dedi. Şampiyonluğun kendilerini motive ettiğini belirten Ömer, "Biz geçen sene başardıysak bu yıl da başarabiliriz. Şampiyon takım gibi çalışmalarımızı yapacağız. Çok çalışmamız gerekiyor. Şampiyonlar Ligi ise büyük bir kulvar. Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Daha sağlam bir Bursaspor olacak ve ses getireceğiz" şeklinde konuştu.

İNSUA: "BURADA OLMAKTAN MUTLUYUM"

Bursaspor'da olmaktan mutlu olduğunu belirten İnsua, "Büyük bir coşkuyla beni karşıladılar. Burada olmaktan mutluyum. Başarılı olacağıma inanıyorum. Türkiye futbolu hakkında bilgim yoktu ancak buraya transfer olduktan sonra araştırmalar yapıp maçlar izledim. Türkiye"de ise sadece Arjantinli futbolcuları tanıyorum. Bunlar Delgado ve takımımızdaki Batalla" diye konuştu.

ERTUĞRUL SAĞLAM: "KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN"

Uzun bir aradan sonra Özlüce Tesisleri'nde antrenman yapmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam şunları söyledi:

"Taraftarımız yine bizi yalnız bırakmadı. İnşallah hem bizim hem de Türk futbolu açısından iyi bir sezon olur. Şampiyon takım apoletiyle başlamak bizi bazı sorumlulukların içerisine itti. Bizim bu doğrultuda daha yeni strateji ve taktikler ortaya koymamız gerekecek. Kimsenin şüphesi olmasın ki, geçtiğimiz sezondan çok daha iyi bir Bursaspor ve geçtiğimiz ligdeki başarısını önümüzdeki sezona taşıyan ve şampiyonlar ligi beklentilere cevap veren ve göğüs kabartan Bursaspor izlettireceğiz. Çalışmalara başladık. 10 gün buradayız daha sonra Avusturya'ya geçeceğiz. Hazırlık dönemimiz Süper Kupa, lig ve Şampiyonlar Ligi ile hepimizi heyecana sürükleyecek yoğun sezonun hazırlığını bu şekilde tamamlamış olacağız. Ben çok mutluyum. Beklentilerin ne kadar büyük olduğunun farkındayım. Geçtiğimiz sezondan daha fazla çalışmak zorundayız. Futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz ve inanıyoruz."

"TRANSFER TİTİZLİKLE SÜRÜYOR"

Transfer çalışmalarını titizlikle devam ettirdiklerini ifade eden Sağlam şöyle devam etti:

"Bizim ne boşa harcanacak bir kuruşumuz var ne de yanlış transferler yaparak olumsuzluklar yaşama şansı. Bu lükse sahip değiliz. Çalışmalarımız devam ediyor. En az 2 çok iyi oyuncuyu daha kadromuza katmak istiyoruz. Biraz daha geç olsun ama doğru isimleri kadromuza katalım düşüncesi devam ediyor. Gönül ister ki herşey biran önce bitsin. Dorğsunu yapmanın mücadelesi içerisindeyiz. Sağolsun yöneticiler bu konuda kısıtlaması yok. Kendi gerçeklerimiz ile yüzleşerek transfer politikasını sürdürüyoruz. Çok büyük yıldızları getirmeyi biz de isteriz ancak maaliyeti bizim boyumuzu aşıyor. Öncelikle kişilik ve karakter daha sonra oyunculuk kalitesi itibariyle katkı sağlayacak kaliteli oyuncuları arıyoruz. Ekonomik olması da önemli. Tuna ve Zapotocny yok bunun için defansa ve ayrıca forvete acil ihtiyacımız var. Bunları giderdikten sonra alternatif olarak arayışlarımız sürecek. 50'ye yakın maç oynayacağız. Alternatifi bol takıma ihtiyacımız var." Veli'nin takımda kaldığını belirten Sağlam, "Veli kaldı. Zapotocny ise biz de çok seviyoruz takımda da görmeyi istiyoruz ama şartların uygun olması lazım. Veli'de takımımızda kaldı. Antrenman öncesi konuştuk ve anlaştık" diye konuştu.

"PRİMLER AÇIKLANDI"

Şampiyonluk primlerinin açıklandığını ve futbolculara söylendiğini belirten Sağlam, "Şampiyonluk primlerinin belli olduğunu ancak bunu açıklamayacağını ifade eden Ertuğrul Sağlam, "Oyuncularımız emeklerinin karşılığını aldılar. Beni tatmin etmeyen rakamı oyuncularıma verdirmeyeceğimi söylemiştim ve nitekim öyle oldu. Oyuncularımda bana teşekkür ettiler. Bende yönetimimize teşekkür ediyorum. Zamanı gelince siz de öğrenirsiniz" dedi.

"ARJANTİN FAVORİM"

Maradona ile Arjantin Milli Takımı Menaceri Noray Nakis sayesinde dostluğunun olduğunu ifade eden Sağlam, "Şampiyonluktan bir önceki maç Maradona'ya forma ve resmimi göndermiştim. Oda Noray'a Bursapor'un şampiyon olacağını söylemiş. Kupayı aldığımızda ise Maradona 'Dediğim oldu' demiş. Dünya Kupas'ında favorim Arjantin. Finale çıkarlarsa eğer maçı izlemeye ve Maradona ile tanışmaya gideceğim. Takımızda Arjantinli oyuncular var. Onların milli takıma gitmesi için dostluğumuz önemli" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title