Haberler

Son dakika haberleri! Uşak Valisi Kocabıyık, Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi şantiyesini ziyaret etti

Güncelleme:

Son dakika haberine göre Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin il sınırları içindeki çalışmalarını yürüten firmanın ana şantiyesini ziyaret ederek, bilgi aldı.

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Ankara- İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin il sınırları içindeki çalışmalarını yürüten firmanın ana şantiyesini ziyaret ederek, bilgi aldı.

Kocabıyık'a ziyareti sırasında Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdür Yardımcısı Öner Özgür ve firma yetkilileri eşlik etti.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Kocabıyık, Türkiye'nin son yıllarda kara, hava ve demir yolu ulaşımında çağ atladığını belirtti.

Projenin Uşak'ın il ekonomisine ve sosyal yaşamına önemli katkı sağlayacağını aktaran Kocabıyık, "Projenin 96 kilometrelik bölümü ilimiz sınırlarından geçiyor. 7 viyadük, 1 istasyon, 41 alt geçit, 24 üst geçit, 5 köprü, 136 menfez imalatının bulunduğu güzergahta 400 işçi, yüzlerce iş makinesi ve araçla projeyi planlanan zamanda bitirmek için gece gündüz çalışıyor. Ümit ediyorum ki 2023 yılında ilk yüksek hızlı tren seferi başlayacak. Çalışmaların bir an önce tamamlanması için var gücümüzle çalışıyoruz. Yüksek hızlı tren projesinin kentimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kocabıyık'a, Vali Yardımcısı Ayşe Şeyda Çağlar da eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ankara İzmir Uşak Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title