Haberler

Üç Kuruş yeni bölüm ne zaman? Üç Kuruş 17. bölüm bugün var mı? Üç Kuruş 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme:

Ekranların sevilen dizisi Üç Kuruş bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Üç Kuruş dizisi izlemek isteyen izleyiciler Üç Kuruş yeni bölüm ne zaman, Üç Kuruş 17. bölüm bugün var mı, Üç Kuruş son bölümde neler oldu, şeklinde aramalar yapıyor. İşte, detaylar...

Diziseverlerin merakla beklediği Üç Kuruş bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Üç Kuruş dizisi izlemek isteyen izleyiciler, Üç Kuruş yeni bölüm ne zaman, Üç Kuruş bölüm bugün mü, Üç Kuruş yeni bölümde neler olacak şeklinde aratıyor.

ÜÇ KURUŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Üç Kuruş'un 16. Bölümünde; Neriman'ın Baybars'la yüzleşmesi sonucunda verdiği karar Baybars'ın İrfan'ı da dahil edeceği bir adım atmasına neden olur. Kartal, Bahar'ın son hamlesinden sonra daha da bilenmiş olarak Korkmaz'a karşı akıllıca bir plan yapar. Fakat bu planın gerisinde Efe'nin de ona büyük bir tuzak kurduğunun farkında değildir. Çetin, Kartal ve Efe çatışmasında tarafını belli ederken rakiplerini küçümsediğini anlar. Artık kimseye güvenmeyen Kartal, Çetin'e karşı kendini sağlama almayı başarsa da onu kötü bir sürpriz beklemektedir.

Üç Kuruş son bölümü hd tek parça olarak sizlerle, iyi seyirler.

ÜÇ KURUŞ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Üç Kuruş 17. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Leyla'nın Efe'ye "Sen Kartal'la Baybars'ı bir mi tutuyorsun?" sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda Kartal'a kendi mahallesinde silah çekilirken Korkmaz ile aralarındaki gerilim giderek yükseliyor. Neriman ve Çetin'in beklenen karşılaşması ise bu bölümde gerçekleşiyor. Çıngıraklı'da gezen siyah şapkalı gizemli adamın kim olduğu merak konusu olurken Baybars, birini kurban edeceğini söylüyor. Kartal'ın tutuklandığı ve Efe'nin büyük bir şok yaşadığı heyecan dolu tanıtım akıllara "İkilinin başına neler gelecek?" sorusunu getiriyor.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Üç Kuruş Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title