Haberler

Türkiye - Peru kadınlar voleybol maçı canlı izle! Filenin Sultanları olimpiyat elemeleri voleybol maçı canlı izleme linki var mı?

Güncelleme:

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri'nde Bulgaristan'ı 3-0 mağlup ederek üst üste 17. galibiyetini aldı. Takım kaptanı Eda Erdem Dündar, maç sonrası yaptığı açıklamada, iyi gittiklerini ve yenilmezlik serisini devam ettirmeyi umduklarını söyledi. Voleybol Kadınlar Olimpiyat Elemeleri'nde oynanacak Peru karşılaşması hakkında Türkiye - Peru kadınlar voleybol maçı canlı izle! Filenin Sultanları olimpiyat elemeleri voleybol maçı canlı izleme linki var mı? araması yapıldı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Japonya'da düzenlenen Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri'nde B Grubu'ndaki ikinci maçında Bulgaristan'ı 3-0 mağlup ederek 2'de 2 yaptı. Filenin Sultanları, elemelerdeki üçüncü maçında 19 Eylül Salı günü yani bugün TSİ 07.00'de Peru ile karşılaşacak. Peki, Türkiye - Peru kadınlar voleybol maçı canlı izle! Filenin Sultanları olimpiyat elemeleri voleybol maçı canlı izleme linki var mı?

TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI HANGİ KANALDA?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarında yayınlanıyor.

Milletler Ligi ve Avrupa şampiyonluğunda üst üste galibiyetler alan Ay-yıldızlılar, Bulgaristan karşısında da kazanarak üst üste 17. galibiyetine ulaştı. Ayrıca elemelerdeki ilk maçında Porto Riko'yu 3-0'la geçen Filenin Sultanları, Bulgaristan karşısında da rakibine set şansı vermedi.

KAPTAN EDA: İYİ GİDİYORUZ, UMARIM BU YENİLMEZLİK SERİSİNİ DEVAM ETTİRİRİZ

Takım kaptanı Eda Erdem Dündar, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bugün güzel bir maç oldu. Saha içerisinde eğlenen bir takım vardı. Bulgaristan genç bir takımla oynamasına rağmen hücumda çok akıllı oynadılar, savunmada da bizi zorladılar. Net skorla kazandık. Çok yorulmadığımız, hemen bitirdiğimiz bir maç oldu. Hedeflediğimiz şekilde bitirdik" dedi. 17 maçlık yenilmezlik serisiyle ilgili de kaptan, "İyi gidiyoruz, umarım bu yenilmezlik serisini devam ettiririz" ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Filenin Sultanları Bulgaristan Eda Erdem Voleybol Türkiye Paris Gündem Yaşam Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title