Haberler

Türkiye milli maçı kaç kaç bitti? Türkiye-Letonya maç özeti!

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu 7. maçında saat 21.45'te Konya'da Letonya ile karşılaşıyor. Türkiye milli maçı kaç kaç bitti ve Türkiye-Letonya maçı kaç kaç olduğu araştırılıyor. Türkiye-Letonya maç özeti! merak ediliyor. Peki, Türkiye-Letonya maçı kaç kaç bitti? Türkiye-Letonya maç özeti!

A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu yedinci maçında Konya'da Letonya ile kozlarını paylaşacak. Türkiye-Letonya maçı kaç kaç bitti ve Türkiye-Letonya maç özeti merak edilirken Türkiye ve Letonya takımlarının ilk 11'i gündeme geliyor. Türkiye-Letonya maçı kaç kaç bitti? Türkiye-Letonya maç özeti sıklıkla araştırılıyor. Türkiye milli maçı kaç kaç bitti? Türkiye-Letonya maç özeti! Detaylar haberimizdedir…

TÜRKİYE-LETONYA MAÇI TRT 1 CANLI MAÇ İZLEMEK İÇİN FREKANS VE PLATFORM BİLGİLERİ

TRT 1, Digiturk 23, D Smart 26, Kablo TV 22, Tivibu 22, Turkcell TV+ 21, Fil Box 20, Vodafone TV 21 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

TÜRKİYE-LETONYA MAÇI İLK 11 BELLİ OLDU MU?

Türkiye; Uğurcan, Ferdi, Samet, Abdülkerim, Cenk Özkacar, İsmail, Hakan, Salih Özcan, Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün, Barış Alper.

Letonya; Ozols, Savalnieks, Balodis, Tobers, Ciganiks, Savaljevs, Emsis, Jaunzems, Ikaunieks, Daskevics, Uldrikis

Türkiye milli maçı kaç kaç bitti? Türkiye-Letonya maç özeti!

TÜRKİYE MİLLİ MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ?

A Milli Takımımız, Letonya'yı Yunus Akgün ve Cenk Tosun'un kaydettiği gollerle 4-0 yenerek EURO 2024'e katılmayı garantiledi.

TÜRKİYE-LETONYA MAÇ ÖZETİ

22. dakikada sağ kanattan Ferdi'nin pasında Barış Alper topla buluştu ve pasında Hakan'ı buldu. Hakan'ın vuramadığı topta Yunus araya girdi ve topu ağlara gönderdi. VAR kontrolü sonrasında hakem gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

İLK YARI 0-0 BİTTİ

Mücadelede tek kale oynayan takımımız, gol yollarında etkili olsa da aradığını bulamayınca ilk yarı golsüz eşitlikle sonuçlandı.

YUNUS AKGÜN SAHNEDE

Mücadelenin gol perdesini 58. dakikada Yunus Akgün açtı. Cenk'in ortasında savunmanın uzaklaştıramadığı topta Yunus topa çok sert vurdu ve ağlara yolladı.

CENK TOSUN FARKI İKİYE ÇIKARDI

83. dakikada sağ kanatta topla buluşan Samet rakibini ekarte etti ve içeriye sert çevirdi. Boşta olan Cenk Tosun düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve durum 2-0 oldu.

KEREM BOŞ GEÇMEDİ

87. dakikada bu kez sahneye Kerem Aktürkoğlu çıktı. Sağ kanattan kontra atağa çıkan Yusuf Sarı tek pasta Kerem'i buldu. Kerem'in düzgün vuruşuyla farkı 3'e çıkardı.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

A Milli Futbol Takımı Türkiye Letonya Konya Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title