Haberler

TTK KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2023! Zonguldak TTK kura sonuç nihai yedek tüm liste! TTK işçi alımı sonuçları

TTK kura sonuçları isim listesi 2023! Zonguldak TTK kura sonuç nihai yedek tüm liste açıklanıyor. Noter huzurunda yapılan çekilişte adayların ismi belli oluyor. Asıl ve yedek isim listesine göre toplam 2 bin kişi alınacak. Zonguldak'ta 1.500 kişi istihdam edilecek. Pano üretim işçileri Karabük ve Bartın'da da istihdam edilecek. İşte, TTK kura sonuçları 2023 sayfası!

TTK kura çekimi ile 2 bin işçi alımı başladı. TTK kura sonuçları isim listesi 2023 açıklanıyor. Her yıl açılan kadrolara kura çekimiyle binlerce işçi alınıyor. Bu yılki alımlar Zonguldak, Bartın ve Karabük illerini kapsayacak. Zonguldak için yapılan ilk çekiliş sonucunda isimler canlı yayında belli oluyor. Nihai liste taskomuru.gov.tr adresinden duyurulacak. Haberimizden, TTK kura sonuçları isim listesine ilişkin tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. İşte, TTK işçi alımı sonuçları!

TTK İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİLİŞİ NASIL İZLENİR?

Kurumun çekilişi Youtube platformu üzerinden canlı yayınlanacak. Aşağıdaki ekrandan TTK işçi alımı kura çekim törenini canlı takip edebilirsiniz.

TTK KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2023

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alımı kura sonuçları isim listesi henüz açıklanmadı. Nihai ve yedek listelerin çekilişin ardından https://www.taskomuru.gov.tr adresinden açıklanması bekleniyor.

TTK KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Sonuçlara göre 2 bin yeraltı "pano-ayak üretim işçisi" istihdam edilecek. Adayların, iş için başvuru yaptıkları ilde ikamet etmeleri şartı aranacak.

Noter kurası sonucu asıl olarak belirlenen adaylardan gerekli şartları sağlayamayanlar yerine sırasıyla yedek adaylar çağırılacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) bin 500 işçi alımı kura çekimi için Zonguldak'a geldi.

TTK KURA TAKVİMİ 2023

Zonguldak TTK kura çekilişi 13 Ekim 2023 tarihinde saat 14:00'te kamuoyuna ve basına açık olarak Zonguldak Site (Bahçelievler) Spor salonunda Zonguldak 1. Noteri tarafından yapılacak.

TTK Bartın kura çekilişi 20 Ekim 2023 tarihinde saat 14.00'te kamuoyuna ve basına açık olarak Bartın Ömer Tepesi Kapalı Spor salonunda Bartın 3. Noteri tarafından yapılacak.

TTK Karabük 100 işçi alımının çekilişi 20 Ekim 2023 tarihinde saat 16.00'da kamuoyuna ve basına açık olarak Karabük Yenişehir Merkez Spor salonunda yapılacak.

BAKAN BAYRAKTAR DUYURMUŞTU

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, X sosyal medya platformundan, konuya ilişkin paylaşımda bulunmuştu.

Bayraktar, Türkiye Taşkömürü Kurumuna 2 bin işçi alımına ilişkin süreci başlattıklarını belirterek, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle, Zonguldak için 1500, Bartın için 400, Karabük (Yenice) için 100 işçi alımı yapacağız." bilgisini vermişti.

Haberler.com / Tahsin Erkin Erk - Gündem

Zonguldak Karabük Bartın Noter Gündem Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title