Haberler

Super Bowl ne zaman? Super Bowl 2023 kimler sahne alacak? Super Bowl 2023 finali ne zaman?

Güncelleme:

Dünyanın en yüksek bütçeli spor organizasyonu Super Bowl'un ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Her yıl büyük şovlar ile yapılan ve sosyal medyada büyük gündem yaratan Super Bowl'un yapılacağı tarih ve hangi ünlü sanatçıların bu organizasyonda yer alacağı araştırılıyor. Peki, Super Bowl ne zaman? Super Bowl 2023 kimler sahne alacak? Super Bowl 2023 finali ne zaman?

Bahis, reklam geliri ve sponsorluk anlaşmalarıyla açık ara dünyanın en yüksek bütçeli organizasyonu Super Bowl, her yıl olduğu gibi bu yıl da gösterişli açılışı ve dünyaca ünlü isimlerin konserleriyle dünya gündeminde geniş yer alıp, araştırılıyor. Sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği super bowl ile ilgili internette en çok Super Bowl ne zaman? Super Bowl 2023 kimler sahne alacak? Super Bowl 2023 finali ne zaman? Super Bowl'da kimler konser verecek? Super Bowl hangi kanalda? Super Bowl saat kaçta? soruları araştırılıyor. İşte Detaylar haberimizde;

SUPER BOWL NE ZAMAN?


Bu yıl 57. kez düzenlenecek olan Super Bowl, 12 Şubat 2023 Pazar günü büyük şovlar eşliğinde canlı olarak yayınlanacak.

Super Bowl ne zaman? Super Bowl 2023 kimler sahne alacak? Super Bowl 2023 finali ne zaman?

SUPER BOWL SAAT KAÇTA?

Dünyanın en yüksek bütçeli ve en çok izlenen spor organizasyonu Super Bowl, Amerika ve Türkiye arasındaki saat farkı nedeniyle Türkiye'de 02:30'da yayınlanmaktadır.

Super Bowl ne zaman? Super Bowl 2023 kimler sahne alacak? Super Bowl 2023 finali ne zaman?

SUPER BOWL HANGİ KANALDA?


Super Bowl 12 Şubat 2023 Pazar günü saat 02.30'dan itibaren S Sport ekranlarından naklen izlenecek.

Super Bowl ne zaman? Super Bowl 2023 kimler sahne alacak? Super Bowl 2023 finali ne zaman?


SUPER BOWL 2023 KİMLER SAHNE ALACAK?

Sporseverlerin Super Bowl heyecanı yavaş yavaş artmaya başlarken, finalde konser verecek isimler netleşiyor. Super Bowl 2023'de yer alacak ilk isim ise Rihanna oldu. Rihanna, Super Bowl 2023 devre arası şovunda olduğunu İnstagram hesabından duyurdu.

Super Bowl ne zaman? Super Bowl 2023 kimler sahne alacak? Super Bowl 2023 finali ne zaman?

SUPER BOWL NEDİR?


Super Bowl, ABD'de her yıl düzenlenen Amerikan futbolu ligi National Football League'in şampiyonluk maçıdır. Super Bowl'da National Football Conference (NFC) şampiyonu ile American Football Conference (AFC) şampiyonu karşı karşıya gelirler. Maçların tarihlerini belirtmek için oynandığı yıl yerine, Super Bowl şampiyona sayısı Roma rakamları ile ifade edilir.[a] Bu maç ile önceki yılın yaz aylarında başlamış olan sezon sonlanır.
Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title