Haberler

Mucize Doktor 33. bölüm 2. fragman yayınlandı! Mucize Doktor 32. bölümde neler oldu? Mucize Doktor son bölüm izle!

Güncelleme:

Mucize Doktor, MF Yapım imzalı, ilk bölümü 12 Eylül 2019 tarihinde yayımlanan, senaryosu Pınar Bulut ve Onur Koralp tarafından yazılan medikal drama tarzında Türk televizyon dizisi. 2013 yapımı Güney Kore dizisi olan Good Doctor'dan uyarlanmıştır. Mucize Doktor 33. bölüm 2. fragman yayınlandı! Mucize Doktor son bölümde neler oldu?

Mucize Doktor'un ilk bölümü 12 Eylül 2019 tarihinde yayınlandı. İlk bölümünden itibaren izleyici tarafından sevilen dizi, 33. bölümü ilePerşembe günleri Tv8 ekranlarında yayınlanacak. Peki, Mucize Doktor son bölümde neler oldu? Mucize Doktor 33. bölüm 2. fragman izle!

MUCİZE DOKTOR 32. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Beklenmeyen bir komplikasyon Adil'in iyileşme sürecini fazlasıyla uzatır. Maalesef tek uzayan şey o değildir. Ferman'ın koruyucu ailelik başvurusu reddedilince bebeğin de belirsiz bir tarihe kadar yurtta kalacağı ortaya çıkar. Ama Adil'in yıllar yılı kendisi için yaptıklarını hatırlayan Ali ne yapar eder ve kardeşini yurtta yalnız bırakmamanın bir yolunu bulur. Ne var ki; bu da fazlasıyla ekstrem bir çözümdür, herkes Ali'ye karşı çıkar. Ama Ali ne pahasına olursa olsun kardeşinden ayrılmayacaktır.

Mucize Doktor 33. bölüm 2. fragman yayınlandı! Mucize Doktor 32. bölümde neler oldu? Mucize Doktor son bölüm izle!

MUCİZE DOKTOR OYUNCULARI KİMLER?

Taner Ölmez,

Reha Muhtar,

Onur Tuna,

Sinem Ünsal,

Seda Bakan,

Hazal Türesan,

Fırat Altunmeşe,

Hakan Kurtaş,

Hayal Köseoğlu,

Bihter Dinçel

Mucize Doktor 33. bölüm 2. fragman yayınlandı! Mucize Doktor 32. bölümde neler oldu? Mucize Doktor son bölüm izle!

Mucize Doktor 33. bölüm 2. fragman yayınlandı! Mucize Doktor 32. bölümde neler oldu? Mucize Doktor son bölüm izle!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

12 Eylül Darbesi Tv8 Haberler

Bakmadan Geçme

Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title