Haberler

Gazi Konut Kura sonuçları açıklandı mı? GAZİ konut kazananlar İSİM LİSTESİ açıklandı mı?

Güncelleme:

Gazikonut İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından 14.000 (on dört bin) Konut Projesi Kapsamında üretilecek olan 1.000 (bin) Adet konut satışa sunulacak. Peki Gazikonut İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından 14.000 (on dört bin) Konut Projesi kura çekilişi yapıldı mı. GAZİ konut kazananlar İSİM LİSTESİ açıklandı mı?

Güneyşehir 2. Etap Konut Projesi kapsamındayapılacak olan 2+1 konut 513 adet, 3+1 konut 487 adet yapıları için kura sonuçları bekleniyor. Peki, Gazi Konut Kura sonuçları açıklandı mı? GAZİ konut kazananlar İSİM LİSTESİ açıklandı mı?

GAZİ KONUT PROJESİ HAKKINDA

Proje Adı: Güneyşehir 2. Etap Konut Projesi

Satışa Sunulan Konut Sayısı: 2+1 konut 513 adet, 3+1 konut 487 adet

Satış Yöntemi: Kuralı Satış

Başvuru Tarihleri: 10 Mayıs 2023 – 16 Haziran 2023

Başvuru Yapılacak Yeri : Gazi Konut A.Ş. satış ofisi ve web sitesi üzerinden alınacaktır.

Başvuru alınacak konut tipleri: 2+1, 3+1

Başvuru Bedeli : 1.000,00 TL (bin Türk lirası)

KURA ÇEKİMİ NASIL YAPILIYOR

1. Proje kapsamında satışa sunulan konut adedinden fazla başvuru olduğu takdirde, başvuruda bulunanlar ve noter huzurunda "Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası" çekim işlemleri gerçekleştirilecektir. Konut sayısından daha az başvuru olduğu takdirde "Konut Alma Hakkı ve Belirleme Kurası" çekilmeyerek, İdarenin belirleyeceği bloklar/konutlar arasından başvuru sırası esas alınarak konut seçimleri yapılacaktır.

2. Kuranın çekileceği yer ve saat idarenin web sayfasında (www.gazikonut.com) duyurulacaktır.

3. Kura çekilişinde asil hak sahiplerinden sonra2+1 tipi konut için 102 adet, 3+1 konut için 97 adet yedek hak sahibi belirlenecek, sözleşme imzalamayan asil hak sahiplerinden kalan konutlar için, İdarece ilan edilecek sözleşme imzalama programı çerçevesinde, kura çekiminde belirlenen sıraya göre yedek hak sahiplerine Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalatılacaktır.

4. Kura sonucukonut satın alma hakkı kazananlar, sözleşmeimzalama aşamasında kendi aralarında becayiş (konut değişikliği) yapabileceklerdir.

5. Kura sonucunda; konut satın alma hakkı elde edemeyenlerin başvuru bedelleri noter tasdik tarihinden itibaren 30 güniçerisinde tahsil edilen kredi kartına iade edilecek , asil hak sahipleri olup ta sözleşme yapılamayanlar ve yedek hak sahiplerinin başvuru bedellerinin iadesi ilan yolu ile bildirilecektir.

6. Konutların teslim süresi, ayrıca ilan yolu ile bildirilecektir.

7. Daireler tüm hak sahiplerine Noter sözleşmesi imzalandıktan itibaren 24 (yirmi dört) ay ile 36 (otuz altı) ay arasında teslim edilecektir.

GAZİ KONUTKURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Kura ve sözleşme tarihleri Gazi Konut A.Ş. tarafından İlan yoluyla duyurulacaktır. Henüzkura sonuçları açıklanmadı.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Gündem Emlak Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title