Haberler

Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz yeni bölüm (23.bölüm) fragmanı

Güncelleme:

Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz yeni bölüm (23.bölüm) fragmanı. ATV'nin usta oyunculardan kurulu kadrosu ile en çok izlenen diziler arasına sokmayı başardığı Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizisi bu akşam 23. yeni bölümü ile ekranlarda olacak.

Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz yeni bölüm (23.bölüm) fragmanı. ATV'nin usta oyunculardan kurulu kadrosu ile en çok izlenen diziler arasına sokmayı başardığı Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizisi bu akşam 23. yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Bir çok mafya dizisinin reyting kurbanı olup erken final yaparken Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizisi heyecanla izlenen bölümleri ile bu önyargıyı kırmış gibi görünüyor.

16 ŞUBAT SALI YENİ BÖLÜM

Ekranların sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yepyeni bir bölüm ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyiciyi ekrana kilitleyecek yeni bölümü ile Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için heyecan dorukta.

Yeraltı dünyasındaki haksızlıklarla mücadele savaşı veren bir mafya babasının hayatının konu olduğu dizinin yeni bölümünde işler iyice karışıyor. Ardı arkası kesilmeyen felaketlerle zor günler geçiren Çakırbeyli ailesinin erkekleri yaşanılanlara dur demek için harekete geçer.

Başrollerini Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli) ve Deniz Çakır'ın (Meryem Çakırbeyli) paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın oyuncu kadrosunda Müjde Uzman, Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer gibi başarılı isimlerin yer alıyor. Güçlü kadrosu ve etkileyici senaryosu ile adından söz ettiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ile bu akşam Atv'de...

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Atv Gündem Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title