Haberler

Juventus Bayern Münih maç özeti (Juve Bayern) geniş özet

Juventus Bayern Münih maç özeti. Juventus Bayern Münih maçı geniş özet. Devler Ligi dev maçlarla devam ediyor. Juventus Stadium'da oynanan ve favorisi olmayan maçta futbol severler heyecanlı dakikalara tanık oldu. Maç özeti Şampiyonlar Ligi'nde haftanın golleri için linke tıklayın.

Juventus Bayern Münih maç özeti. Juventus Bayern Münih maçı golleri. 23 Şubat Salı Juventus Bayern Münih maçı geniş özeti ve Şampiyonlar Ligi maç özetleri. Şampiyonlar Ligi'nde devler karşı karşıya geliyor. Bayern Münih İtalyan devi  Juventus'a konuk oldu. Maç özeti görüntüleri izlemek için aşağıdaki linke tıklayın. 

JUVENTUS BAYERN MÜNİH MAÇ ÖZETİ

MAÇ ÖNCESİ JUVENTUS VE BAYERN MÜNİH

Serie A'da uzun bir aradan sonra liderlik koltuğuna oturan Juventus, son maçında Bologna deplasmanında 2 puan bıraksa da Napoli'nin Milan'la berabere kalmasıyla zirvedeki yerini korudu. Şampiyonlar Ligi'nde geçtiğimiz sezon finale kadar yükselen Massimiliano Allegri'nin ekibi, zorlu Bayern eşleşmesinde tur atlayan taraf olmak ve geçtiğimiz sezondaki başarısını tekrarlamak istiyor. 

Juventus'ta sakatlıkları devam eden Kwadwo Asamoah, Alex Sandro, Caceres ve Chiellini, bu maçta forma giyemeyecek.

Kendi liginde fırtına gibi esmeye devam eden Alman devi Bayern Münih, Devler Ligi'ndeki bu zor eşleşmede Torino'dan avantajlı bir sonuçla dönerek Almanya'da tur atlamak istiyor. Sezon sonunda takımdan ayrılacak olan teknik direktör Pep Guardiola, takımdan ayrılmadan Avrupa'nın en büyük kupasını kaldırmanın hesaplarını yapıyor. 

Bayern'de sakatlıkları bulunan Javi Martínez, Jérôme Boateng ve Holger Badstuber dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

MUHTEMEL 11'LER

Juventus:Buffon, Evra, Bonucci, Barzagli, Lichtsteiner, Pogba, Khedira, Marchisio, Cuadrado, Morata, Dybala

Bayern Münih: Neuer, Bernat, Alaba, Benatia, Lahm, Xabi Alonso, Douglas Costa, Thiago Alcántara, Thomas Müller, Robben, Lewandowski

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Bayern Münih Juventus Bologna Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title