Haberler

2022 burç yorumları! Gelecek yıl burçları neler bekliyor? 2022 tutulmaları ve gezegen hareketleri burçları nasıl etkileyecek?

Güncelleme:

Günlük burç yorumlarının yanı sıra gelecek yılın burç yorumları da sık sık merak ediliyor. Dünyamızda gerçekleşecek olan tutulmalar, gerilemeler ve diğer gezegen hareketleri, burçların durumunu aşk, sağlık, para, kariyer, evlilik, çocuk gibi konularda etkileyebilir. Peki, 2022 tutulmaları ve gezegen hareketleri burçları nasıl etkileyecek? 2022 yılında gerçekleşecek tutulmalar nedir? İşte, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık 2022 burç yorumları...

2022 burç yorumları araştırılan konular arasında yerini alıyor.2022 burç yorumları ile burcunuzda neler oluyor, ne tavsiye ediliyor öğrenebilirsiniz. Ayrıca burç yorumları ile sağlık, iş, para, aşk gibi konularda ne gibi gelişmeler var bilgi edinebilirsiniz. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık olarak 12 burcun 2022 burç yorumları ile neler olacak, önümüzdeki süreçte sizi neler bekliyor öğrenebilir ve önlem alabilirsiniz.

2022 BURÇ YORUMLARI

Koç 2022 burç yorumları

Zodyak'ın ilk burcusun ve yolunu bulmayı seviyorsun. Ne yazık ki, Venüs'ün geri harekette olduğu yılın başlarında finansal hayal kırıklıkları yaşıyorsunuz. Hayatta seviye atlamak istiyorsun ama sıkışmış hissediyorsun. Neyse ki, bolluk gezegeni Venüs Mayıs ayında burcunuza girdiğinde, adım atmaya hazırsınız. Ayrıca, şanslı gezegen Jüpiter burcunuza girerek aşk hayatınıza ve kariyerinize bereket getiriyor. 2022, ilk adım atmak için harika bir yıl.

Boğa burcunu 2022'de neler bekliyor?

Elbette, sevgili Boğa, yönetici gezegeniniz Venüs 2022 başladığında geri gidiyor, ama bunun sizi hayal kırıklığına uğratmasına izin vermeyin. Açıkçası yıl boyunca Boğa/Akrep ekseninde meydana gelen tutulmalara odaklanmak en doğrusu olacaktır. Bunlar önemli değişim zamanları olacak, ancak hepsi sizi kaderinize doğru itiyor. Bağımsız gezegen Uranüs, burcunuzdaki Kuzey Düğüm ile kavuştuğunda, kendinizin daha gelişmiş bir versiyonuna dönüşmek için evrenden büyük bir destek alırsınız.

2022 İkizler burç yorumları

Yönetici gezegeniniz Merkür, bu yıl İkizler adlı kötü şöhretli gerilemelerinden dördünü yaşıyor. Hâlâ her zamanki gibi arzulusunuz, bu nedenle iş e-postalarınızın yazım hatası içermediğini ve doğru tarafla seks yaptığınızı her zaman iki kez kontrol edin. Ancak evlilik, lezzetli yemek ve ev ile ilişkilendirilen asteroid Ceres burcunuza girdiğinde, kendinizi partiden çok ev ve aile hayatıyla ilgilendiğinizi hissedersiniz. Sevgili gezegen Venüs burcunuzda dans ederken, yaz sizin için özellikle romantik olmalı.

Yengeç burcunu neler bekliyor?

Ay tarafından yönetiliyorsunuz ve sonuç olarak hassas, sezgisel ve muhteşem akşam yemeği partileri veriyorsunuz. Duygusal derinliğiniz gücünüzdür ve kimsenin size aksini söylemesine izin vermeyin. Bu yıl, özellikle de su burcu Akrep burcundaki tutulmalar sırasında, öz bakımınızı ikiye katladığınızdan emin olun, çünkü bu enerji sizi paranoyak yapabilir. Bununla birlikte, 2022 tamamen stresli değil. Yılın ikinci yarısı, aşk ve mali cephede bereket getiriyor.

Aslan

Leo, seni güzel aslan, bu yıl istediğin çok şeye sahip olacaksın. Yönetici gezegeniniz güneş olduğu için, spot ışıkları her zaman üzerinizde parlıyormuş gibi görünür ve bu tam da sizin hoşunuza giden şeydir. Bu tutulmaların teması dönüşümdür, bu nedenle kendilerini telaşlı hissedebilseler de, sonunda zirveye çıkacaksınız (ve belki de yeni bir iş veya aşkla).

Başak

Zodyak'ın şifacısı sensin Başak. Sonuç olarak, kendinizden çok başkalarıyla ilgilenmek için daha fazla çaba gösterme eğilimindesiniz. Ancak burcunuzla ilişkilendirilen tarot kartının keşiş olduğunu unutmayın. Bazen kendinize odaklanmak için geri çekilmeniz gerekir. Yönetici gezegeniniz Merkür, 2022'de her yerde, bu yüzden fazladan bir öz bakım dozu size iyi gelecek. Yeniden odaklanmak için geri çekilmek, yalnız kalmaya mahkum olduğunuz anlamına gelmez. Bu yıl, özellikle doğum gününüz civarında, aşk hayatınıza sürprizler ve kutsamalar getiriyor.

Terazi

2022 başladığında, yönetici gezegeniniz Venüs geri gidiyor. Gezegen sevgiyi, güzelliği ve bolluğu yönettiğinden, bu süre zarfında parladığınızı hissetmek daha kolaydır. Ama bu süre içerisinde aşk ve parayla ilgili hedeflerinizi yeniden gruplamanın ve yeniden oluşturmanın tam zamanı. Çünkü yıl sona erdiğinde, burcunuzda evlilik odaklı asteroid Ceres ile kendinizi dünyanın en parlak dünyalısı gibi hissedeceksiniz.

Akrep

Yoğunluğunuz bir lütuf ve bir lanettir, Akrep. Bir yandan gizemlisin ve o kadar karizmatiksin ki insanları büyüledin. Öte yandan, kıskanç ve hatta bazen manipülatif olabilirsiniz. 2022 tutulmaları Akrep/Boğa eksenine düşüyor, bu da bu kaotik anların sizi çoğundan daha fazla etkileyeceği anlamına geliyor. Ancak tutulmaları kavga çıkarmadan atlatabilirseniz, yılı bir Akrep'in en yüksek evrimi olarak kabul edilen bir anka kuşu gibi bitirirsiniz.

Yay

Dürüst olalım, Yay. Şanslı Jüpiter'in yönetici gezegeniniz olmasıyla, neredeyse her yıl zodyak okçusu olmak için iyi bir yıldır. Ancak büyümeyi, genişlemeyi ve yüksek öğrenimi yöneten Jüpiter, 2022'nin ikinci yarısında gerilemeye başladığında, sonunda hayatınızdaki yanlış anlatılarla yüzleşmek zorunda kalacaksınız. Ve evet, bu sonunda toksik eski sevgilinizin telefon numarasını engellemek anlamına gelebilir.

Oğlak

Doğuştan bir lidersin ve tamam, neredeyse her zaman haklısın. İnsanlar Oğlaklara bakar ve her şeyi bir araya getirdiklerini varsayarlar ve bu, sunmayı sevdiğiniz görüntüdür. Ancak bu yıl, yönetici gezegeniniz katı Satürn bağımsız Kova'dayken, kendinize öncelik vermelisiniz. Mutluluğunuzun ne kadarı samimi ve ne kadarı başkalarının görüşlerine bağlı? Bu soruyu cevaplamak senin 2022 hedefin.

Kova

Devlet yapılarını ve sorumluluklarını yöneten Satürn gezegeni bu yıl burcunuzda, Kova. Zodyak'ın isyancısısın ve su taşıyıcısı olarak adaletsizlikle savaşmak senin işin. 2022, genellikle sıkıcı Satürn üzerindeki etkiniz sayesinde herkesin sizin seviyenize geçmeye çalıştığını görecek. Ama sen orada dünyayı kurtarmaya çalışırken, Kova, kendini unutma. Ve özel hayatınıza da dikkat etmelisiniz çünkü konu para ve aşk olduğunda 2022 rekorlar kitabı olacak.

Balık

Belki de zodyakın en duygusal ve psişik burcusun Balık, ama bu kutsama aynı zamanda bir yük olabilir. 2022'de nihayet böyle bir bilgiye sahip olmanın stres ve kaygısını yönetmenin sağlıklı ve etkili yollarını bulacaksınız. Haberci gezegen Merkür size kendiniz için nasıl ayağa kalkacağınızı öğretir ve yönetici gezegeniniz Neptün geriye gittiğinde, yıldızlar hayatınızdaki kaybedenleri sizin yerinize keser.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Günlük Burç Yorumları Gündem Yaşam Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title